reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maduska, dzieki.
Brzuszka sie doczekasz :) Na pewno. Mi juz czasami minimalnie dokucza w nocy albo wieczorami - wtedy skora po bokach na dole tak mocno ciagnie... Ale ogolnie ciesze sie, ze jest :)

reklama
Wieczorem robi się znacznie większy ;)

profil ;D
brzucho1.jpg

front ;D
brzucho2.jpg

będe musiała nowy aparacik kupić, ten to jedna z pierwszych cyfrówek i jakość zdjęć jest beznadziejna :(

Kosmi - fajniutenki brzuszek - taki okraglutki :)
A kreske masz od wloskow czy jako sciemnienie skory?

;) mnie tez pociemnialy wlosy na brzuchu! i jakos ich wiecej jest w pon wystawie fotke bo teraz nie mam aparatu:(

Kosmi - śliczny brzuszek! Mi żadne włoski nie pociemniały tylko pod skórą dokładnie na środku biegnie mi niebieska żyła - ale raczej do kreseczki się nie zalicza.

kosmi pisze:
kreseczka od włosków zrobiło mi się tak w ciąży, że włoski pociemniały nie wiem czemu :)
Mi pociemnialy na calym brzuszku, co wyglada troche smiesznie, a na miejscu "kreski" sa tez tak ciemne jak u Ciebie i imituja slynna "linea negra". Dodatkowo tak smiesznie zawijaja sie wokol pepka ;) jakby chcialy przeszkode bokiem ominac ;)

Dziewczyny śliczne brzuszki. Co do włosków na brzuchu to mi też pociemniały i jest ich jakoś więcej, ale nie ma się czym przejmować po porodzie wrócą do normy (w pierwszej ciąży też tak miałam)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry