reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a oto moje zdjecia:
pierwsze 3 dni temu w zwyklych spodniach dresowych
drugie dzis w siwezo zakupinych spodniach ciazowych

reklama
Idzia widzę, że Twój brzuszek jest znacznie mniejszy... może jesteś na specjalnej diecie antybrzuszkowej? ;) Mnie niektórzy posądzają o bliźniaki, ale ja i tak wiem swoje! Jak widać potwierdza się twierdzenie, że każda ciąża jest inna i nie ma co się stresować jak na jakimś etapie zauważamy różnice.

a moze to jednak blizniaki u ciebie ??? ;D brzuszko imponujace ...
poza tym masz racje - moj brzuszek nie umywa sie do twojego :)
ale i ja pod koniec ciazy bede miala potezny bebzunek - tak jak i za pierwszym razem :)

Rany, dziewczyny, alez macie dorodne brzuszki! zazdroszczę. Ja czekam i doczekać się nie mogę, dopiero parę dni temu zaczęło się coś wyłaniać spod tłuszczyku (oj, te oponki...), ale gdzie mu tam do waszych wspaniałości. Może być i tak, że mi nagle wysadzi, wiadomo, u każdej inaczej. W każdym razie - śliczne macie. :)
magduśka

magduska - wysadzi, nie martw sie :)
w pierwszej ciazy wysadzilo mi tak w 7 miesiacu - nagle nie wiedziec kiedy :) a do tego czasu sasiadki posadzaly mnie o blef z ta ciaza ;D

No nie strasz z tym 7. miesiącem... Ja tu wczoraj, proszę was, spuchłam z dumy, jak już doszłam do siebie, po tym, jak moja niewtajemniczona w temat ciocia ruszyła do mnie przez pokój z uściskami i radosnymi okrzykami o powiększeniu rodziny przy rozmowie na całkiem inny temat, jednakowoż nie na podstawie brzuszka ("chociaż też troszkę"), ale biustu. Tak więc rusza wieść po rodzinie.
magduśka

reklama
żartuję z tym straszeniem, ja bym po prostu chciała JUŻ. Pośmiewuje się ze mnie koleżanka z pracy, że jeszcze będę miała dość i będę chciała brzucholek odpiąć i dzies dłożyć na chwilę. i pewnie tak będzie. A na razie nie mogę się doczekać. :)
magduśka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry