reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Cześć dziewczyny,
mam przerwę. Franek śpi po rzygu masakrycznym. Zrobiłam ten błąd ze poszłam na siku i zostawiłąm go z terapeutami. Kurcze, to dla niego straszny stres..

Po powrocie z CZD będe miesiąc na miejscu:) Chetna jestem więc do wszelkich spotkań (byle nie były w godzinach rehab ofkors i nie w czwratki bo wtedy na terapię do wrocka bedziemy jexdzić) :)

reklama
co do octu
to tak, nie jest to zwykły ze sklepu
najlepiej faktycznie ze zdrowej zywnosci lub z rosmana
Nie kazdy moze pic - napewno jak sie ma problemy z zoladkiem to nie mozna. Trzeba przy tym uwazać - pic duzo wody. Ja pije lyzke octu rozmieszany w szklance wody (dodaje soku malinowego ) i pije. nawet nic nie czuje tak na szybko: Ocet jab�kowy

http://um.jeleniagora.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=763%3Aprogram-profilaktyki-zakae-pneumokokowych&catid=41%3Aaktualnoci-wzips&Itemid=158&lang=

Ja mam wielka nadzieje ze Aga wkoncu sie z nami spotkasz bo kazda chyba chcialaby poznac walecznego Franka;)
O Oli to ona sama wie ze powinna sie wyrwac!
Może więcej nas bedzie na spotkaniu;) Moze Julka do nas dołączy też;)
Mi bardzo podobał się tan plac na Happy kids

Ostatnia edycja:
Obiecuję, że dojadę. OBIECUJĘ:)

Mama&Julcia, w na miejscu przyjeżdża do nad do domu rewelacyjna rehabilitantka, p. Natalia (NDT+PNF) - 5 x w tygodniu po godzinie, raz w tygodniu jexdzimy do Wrocławia do instytutu dr Masgutowej na terapie.

Eliza, a co to ten happy kids?

Aga, Happy Kids to miejsce z basenami wypełnionymi piłeczkami, labirynty, tunele i te sprawy. To wewnątrz a My byłyśmy na placu zabaw, też mi się tam bardzo podobało, czyściutko, cichutko - jakby z dala od całego tego osiedla. To jest koło Kauflandu i stacji benzynowej. A co do Twojego przyjazdu to trzymam Cię kobieto za słowo ;-)

....
to sobie poczytam co tu sie dzialo jak mnie nie bylo ;-)
..........

Ania śliczna masz córcie! urocza ma buzke :-)

Ola troche spoznione ale szczere -> Wszystkiego najlepszego dla Natki!!! :*
Kiedy wreszcie sie zobaczymy? dzieciaczki pewnie juz urosly i chcialabym zobaczyc jak Sebus juz biega :-)
ooo znowu choróbsko :-( zdrówka dla Seby!
wooo -7kg! Gratulacje!

Franiowa a Wy znowu w drodze... trzymam kciuki za kolejne postępy! :*

Holly a co to za dobre ciacho jadlyscie u Moni? ja tez chce!!! ;-)

Mama&Julcia witaj na forum!
napisz cos wiecej o sobie... jestes z JG?
Widziałam zdjęcie Julci na Twoim profilu - ślicznotka :-)
Mam nadzieje ze na dluzej zawitasz tutaj.

Dareczka pochwal sie co wygralas? ;-)

Ilizkacz fuuuujjjj! ocet? ja bym tego chyba nie przełknela ;-)
ale trzymam kciuki za Ciebie! :-)

Mnsmile hehe ja tez lubie tak o 23 jeszcze cos przekasic ;-)
ale cwicze uparcie dalej...

reklama
Do góry