reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

dzien dobry, dzis troszkę chłotniej - jak dla mnie super taki dzien sie przyda a później może być znowu cieplutko.
Zuza też czytałąm o tych placach cóż trzeba głosować :)
Ja sobie własnie kimała z moją małą i już człowiek zregenerował siły i można iśc zaraz na spacerek :)

Miłego dnia dla Was

reklama
Franiowamama:) tak w cieplicach tzn na Junaków jest przedszkole integracyjne Nr 14 i tam właśnie idzie Jula. Niesamowita Pani Dyrektor i generalnie bardzo fajne przedszkole juz pare razy byłyśmy . Na urlopie będę z nią chodzić przez tydz bo w pierwszym mnie nie ma. Potrzebna była opinia z poradni psychologicznej abym mogła ja tam zapisać . Jest jeszcze przedszkole specjalne chyba w Wojcieszycach ale póki co nie ma potrzeby aby tam chodziła zobaczymy jak tu się zaklimatyzuje. Mam nadzieje że dobrze bo uwielbia dzieci i lubi naśladować inne osoby wieć myślę że to przyniesie oczekiwany skutek co do rozwoju Julki. Pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim:)

Franiowamama:) tak w cieplicach tzn na Junaków jest przedszkole integracyjne Nr 14 i tam właśnie idzie Jula. Niesamowita Pani Dyrektor i generalnie bardzo fajne przedszkole juz pare razy byłyśmy . Na urlopie będę z nią chodzić przez tydz bo w pierwszym mnie nie ma. Potrzebna była opinia z poradni psychologicznej abym mogła ja tam zapisać . Jest jeszcze przedszkole specjalne chyba w Wojcieszycach ale póki co nie ma potrzeby aby tam chodziła zobaczymy jak tu się zaklimatyzuje. Mam nadzieje że dobrze bo uwielbia dzieci i lubi naśladować inne osoby wieć myślę że to przyniesie oczekiwany skutek co do rozwoju Julki. Pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim:)

Oj, to czekam na Twoją opinię:)
Opinię o wczesnym wspomaganiu Franiu ma do czasu rozpoczecia nauki szkolnej.
Rozmawiałam juz z p dyrektor o przyjęciu do przedszkola małego za rok (a jakże;-)), wrażenie po rozmowie tel b pozytywne, ale czekam na Twoje wrażenia:)

Za spotkaniem jestem. Nawet bardzo:)
Chyba w sobote najlepiej którąś, co?

Franiowamamo :) moje wrazenia juz są pozytywne bo rozmwiałam z P Dyrektor nie jeden raz i ona raczej nie traktuje mnie jak mame tylko jak kolezanke;) jak jade na 15 min to siedzimy godzine a dla Julci jest ciocią. Bardzo doświadczona kobieta ma córcię Julke która też jest chorym dzieckiem więc domyślam się że z tad jej podejscie bo wie, rozumie i zawsze w razie moich wątpliwości służy wiedzą i pomocą. Co do spotkania ja się piszę z Julą ale właśnie najlepiej to w week:) Miłego dnia wszystkim!!!

I ja sie przywitam:)
Marta śliczny suwaczek:))))))
Franiowa to moze Ty zaproponuj kiedy Wam pasuje a my sie dopasujemy, bo z reszta jak z dzieckiem, jak z rączke i do baru hihi;) ale bylo by super;)

reklama
Do góry