reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu, tak dokładnie, jest sklep ogrodniczy, nawet niedaleko mnie, dokładnie jest to hurtownia, ale sprzedaja w detalu też. I jeszcze dużo dalej jest druga na wylocie z jel ale tam juz nie zachodziłam bo mi za daleko:)

Holly, jak do skody to na Sudecką do Romaru, oni Ci wykopią i spod ziemi a cena też będzie konkurencyjna. Wiem bo często do swojego u nich kupuję - taki niewielki sklep naprzeciw Urzędu Miasta.

reklama
mialam strasznie intensywny dzien ale bylo super hihi
tyle ze padam teraz ze zmeczenia i jeszcze brzuch mnie napie.... ze az plakac mi sie chce :-(

Hej Kochane, my po wizycie u chirurga i... 22 września mamy termin operacji (!!!) Chodzi o tę dziurkę nad odbytem, czyli prawidłowo "zatokę skórną ogonową" - ta dziurka jest bardzo głęboka, sięga aż do kości ogonowej i pozostawiona sama sobie powoduje stany zapalne i duże ropnie. najprawdopodobniej te problemy pojawiłyby się w okolicy pokwitania ale najlepiej zoperować to do drugiego roku życia bo najlepiej się goi... Oczywiście zabieg pod narkozą. Jestem trochę podłamana. Tak bym chciała ja mieć operację a nie żeby cierpiał mój synek...

Dr Kwiatuszewski faktycznie robi super wrażenie. Bardzo konkretny i delikatny dla Maluszka. Oczywiście, zapomniałam - a raczej byłam w lekkim szoku i mi uciekło - zadać paru pytań więc chyba się umówię o KCMu prywatnie.

Karola bardzo mi przykro , kurcze pamietam jak mojej malej chcieli kanalik przepychac i bylam przerazona ! a tu pod narkoza ;* biedny Leos . Mam nadzieje a raczej jestem pewna ze wszysciutko sie szybko i idealnie zagoi ;* 3mam kciuki za Leosia i Rodzicow ;*

reklama
Aleksandrowicz załatwił wizytę w szpitalu, tzn ja zadzwoniłam do Aleksandrowicza i powiedziałam o co cho. On zaproponował wizytę u K. i powiedział co i kiedy. R. coś tam płacił ale nie wiem ile. Zabieg ma być w szpitalu w JG.

Do góry