FraniowaMama
mama Natalki i Frania
No to dobrze ze w szpitalu.
Słuchaj, złap dr K gdzieś w szpitalu, bo KCM zdziera jak cholera.
Widzisz a ja nie wpadłam na to, żeby poprosić dr A o umówienie nas z dr K w szpitalu (walę głową w ścianę jak pomyśle ile wydalismy na wizyty w pieprzonym KCMie).
Holly, teraz nie myśl o operacji. Albo inaczej. Mysl.
Pomyśl, czy nie chcecie zrobić tego gdzie indziej, w innym szpitalu.
Np we Wrocławiu. Jest szpital chirurgii dzieciecej i urologii. Byłam tam z Fr. Rewelacyjni lekarze, baaardzo doświadczeni (jesli bedziesz zainteresowana podam ci nazwiska dwóch do których najlepiej sie umawiać), tylko terminy jak z kosmosu, ale wy macie trochę czasu. Franulec został tam zakwalifikowany do operacji w trybie pilnym. Tryb pilny oznaczał 3 mies oczekiwania, tryb planowy...9 mies... My w rezultacie pojechalismy do warszawy, żeby małego operowac w trybie pilnym właśnie. Przedyskutujcie to.
Dlaczego:
1. doświadczony zespół chirurgów
2. Bardzo doświadczeni anestezjolodzy (a to baaaaaardzo ważna część operacji).
U nas za Wrocł przemówiło doświadczenie anestezjologów, anestezjolodzy w JG otwarcie powiedzieli ze z takimi płucami nie znieczulą małego. Zreszta i tak bym tu nie dała dziecka na operację.
Franulec bedzie miał jeszcze jedną operację. Tez zoperujemy go w Wawie.
Pomyslcie, przedyskutujcie. W razie czego pukaj po szczegóły.
Słuchaj, złap dr K gdzieś w szpitalu, bo KCM zdziera jak cholera.
Widzisz a ja nie wpadłam na to, żeby poprosić dr A o umówienie nas z dr K w szpitalu (walę głową w ścianę jak pomyśle ile wydalismy na wizyty w pieprzonym KCMie).
Holly, teraz nie myśl o operacji. Albo inaczej. Mysl.
Pomyśl, czy nie chcecie zrobić tego gdzie indziej, w innym szpitalu.
Np we Wrocławiu. Jest szpital chirurgii dzieciecej i urologii. Byłam tam z Fr. Rewelacyjni lekarze, baaardzo doświadczeni (jesli bedziesz zainteresowana podam ci nazwiska dwóch do których najlepiej sie umawiać), tylko terminy jak z kosmosu, ale wy macie trochę czasu. Franulec został tam zakwalifikowany do operacji w trybie pilnym. Tryb pilny oznaczał 3 mies oczekiwania, tryb planowy...9 mies... My w rezultacie pojechalismy do warszawy, żeby małego operowac w trybie pilnym właśnie. Przedyskutujcie to.
Dlaczego:
1. doświadczony zespół chirurgów
2. Bardzo doświadczeni anestezjolodzy (a to baaaaaardzo ważna część operacji).
U nas za Wrocł przemówiło doświadczenie anestezjologów, anestezjolodzy w JG otwarcie powiedzieli ze z takimi płucami nie znieczulą małego. Zreszta i tak bym tu nie dała dziecka na operację.
Franulec bedzie miał jeszcze jedną operację. Tez zoperujemy go w Wawie.
Pomyslcie, przedyskutujcie. W razie czego pukaj po szczegóły.