reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu, tak dokładnie, jest sklep ogrodniczy, nawet niedaleko mnie, dokładnie jest to hurtownia, ale sprzedaja w detalu też. I jeszcze dużo dalej jest druga na wylocie z jel ale tam juz nie zachodziłam bo mi za daleko:)

Holly, jak do skody to na Sudecką do Romaru, oni Ci wykopią i spod ziemi a cena też będzie konkurencyjna. Wiem bo często do swojego u nich kupuję - taki niewielki sklep naprzeciw Urzędu Miasta.

reklama
mialam strasznie intensywny dzien ale bylo super hihi
tyle ze padam teraz ze zmeczenia i jeszcze brzuch mnie napie.... ze az plakac mi sie chce :-(

Hej Kochane, my po wizycie u chirurga i... 22 września mamy termin operacji (!!!) Chodzi o tę dziurkę nad odbytem, czyli prawidłowo "zatokę skórną ogonową" - ta dziurka jest bardzo głęboka, sięga aż do kości ogonowej i pozostawiona sama sobie powoduje stany zapalne i duże ropnie. najprawdopodobniej te problemy pojawiłyby się w okolicy pokwitania ale najlepiej zoperować to do drugiego roku życia bo najlepiej się goi... Oczywiście zabieg pod narkozą. Jestem trochę podłamana. Tak bym chciała ja mieć operację a nie żeby cierpiał mój synek...

Dr Kwiatuszewski faktycznie robi super wrażenie. Bardzo konkretny i delikatny dla Maluszka. Oczywiście, zapomniałam - a raczej byłam w lekkim szoku i mi uciekło - zadać paru pytań więc chyba się umówię o KCMu prywatnie.

Karola bardzo mi przykro , kurcze pamietam jak mojej malej chcieli kanalik przepychac i bylam przerazona ! a tu pod narkoza ;* biedny Leos . Mam nadzieje a raczej jestem pewna ze wszysciutko sie szybko i idealnie zagoi ;* 3mam kciuki za Leosia i Rodzicow ;*

reklama
Aleksandrowicz załatwił wizytę w szpitalu, tzn ja zadzwoniłam do Aleksandrowicza i powiedziałam o co cho. On zaproponował wizytę u K. i powiedział co i kiedy. R. coś tam płacił ale nie wiem ile. Zabieg ma być w szpitalu w JG.

Do góry