reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Kochana Lenko sto lat dla Ciebie i dla rodziców bo to też ich święto;)

tort%20urodzinowy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny,
Moniko, przez weekend byłam zakręcona jak słoik po ogórkach i dopiero teraz mam chwilę aby napisać. Wszystkiego najlepszego dla Lenki, oby zdrowo rosła i była ciągle grzeczna :D
Super że impreza się udała!!!

W piątek przyjechała moja mama ale w niedzielę pojechała, bo przecież dzisiaj obce dziecko trzeba bawić... ehhh
Dodatkowo w niedzielę odwiedzili nas znajomi :) i dostaliśmy zaproszenie na wesele i kopnął mnie zaszczyt bycia świadkowa :D
teraz siedzę i myślę co by tu zorganizować na panieński. Macie jakieś fajne pomysły???

Oprócz tego dalej walczę z pokarmem... dzisiaj z ciekawości ściągnęłam pokarm... przez godzinę sciagnełam 30 ml ;/ widzę po prostu jak z dnia na dzień jest coraz gorzej. Natasza nie chce ssać pustej piersi więc o częstym przystawianiu nie ma mowy :(

Napisałam posta a mała coś kliknęła i mi neta rozłączyła :)

Izu ja co do panieńskiego to nie podpowiem bo ja nie robiłam. Jeśli chodzi o karmienie to Nataszka więcej "ściągnie" niz laktator. Niby piersi kobiety produkują tyle mleka ile potrzeba dzidzusiowi, i tyle ile wyssie dziecko to niby znowu tyle się mleka pojawia. Może to tylko chwilowy kryzys. Iza i co chcesz wypróbować tą chustę? Podrzucić Ci ją?

możesz podrzucić jeśli sama nie chcesz jej nosić i Elizie nie będzie potrzebna. Jak chcesz jeszcze ją ponosić to ja mogę poczekać.

Izu to jak Ci pasuje mogę jutro jak będą z małą na spacerze. Zadzwonię najwyżej jak będę wychodzić i powiesz czy Ci pasuje czy nie i czy jesteś w domu

a ja sie wybieram na spacer do was i nie wiem kiedy:/ jade rano do JG zawiezc tesciowa do lekarza i bede na Nia czekac, ale moze 30 min a moze ponas godz, zalezy ile ludzi. A to bedzie przed 11. Pozniej juz mi sie nie bedzie chcialo. Chyba ze sie umowimy na konkretny dzien i godzine bedzie lepiej, kto chetny i kiedy??

ciekawe co u Kasi??? i Miłoszka;)

Właśnie, też myślałam co u Kasi słychać...
A u nas ciąg dalszy perturbacji - byliśmy dzsiaj u ortopedy (Rudnickiego) i prawe bioderko jest średnie, oprócz tego asymetria i kręcz. Trochę jestem zła, częściowo na siebie, częściowo na Aleksandrowicza. Jak byliśmy na wizytach to za każdym razem pytałam czy nie powinniśmy iść do ortopedy, on za każdym razem mówił, że nie, że wszystko ok, asymetrii brak, bioderka odwodzą idealnie itd. Mówił co mówił, ale ja powinnam zaufać swojej intuicji... Kręcz stwierdziłam sama już dawno, trochę mu to masuję,, teraz już wiem jak więc będę to robić regularnie, podobnie z bioderkami... Za 3 tygodnie kontrola jak się nie poprawi to będzie grana ta specjalna poducha. Ale się poprawi :-)

Umówiliśmy się też do Patkowskiego do Wrocławia, termin na 18 kwietnia. Rozmawiałam też z ciotką, pediatrą w W-wie, która mówi - bezwzględnie operować...

kurczę Karola, to masz przeboje :( Biedny Leoś ... i jak tutaj ufać lekarzom.
A jak Ty zauważyłaś że z bioderkami jest coś nie tak? Ja nawet nie wiem na co zwracać uwagę... :(

reklama
Bioderka były wg mnie ok, zauważyłam przykurcz szyjki, widać go na zdjęciach w albumie, w moim profilu. Leoś przechyla po prostu znacznie częściej główkę w jedną stronę.

Do góry