reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Ale mam nadzieje, że dalej tematu nie ciagniesz?..;-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
co mieli psa, mieli eee-sondę. I puszka okruszka..?
Inna tonacja ale ujdzie
Co z Waszym urlopem, hę?
Inna tonacja ale ujdzie
Co z Waszym urlopem, hę?
Sorrki, miałam pisać ale mi uciekło - auto mamy u mechanika. A takie były plany na wydanie kasy z wygranej, a tu proza życia czyt. przepustnica ;-) W przyszłym tygodniu odbieramy ale za to mój R. pracuje. Postaram się coś wykombinować :-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
My 2.04 jedziemy do CZD. 3 tygodnie nas (czyt mnie i Franca) nie będzie (bo po tygodniu w CZD jedziemy na turnus).
Aga pozwolisz, że ten kawałek puszczę w obieg nieziemski chyba faktycznie mało wiem hehehe
Wy robaczki się najeździcie! Ale serce roście jak widzi się postępy.
Karola, jak macie VW to mam na zbyciu przepustnice my kupili ale okazuje się, że to nie to ;/ i dupa.
Wy robaczki się najeździcie! Ale serce roście jak widzi się postępy.
Karola, jak macie VW to mam na zbyciu przepustnice my kupili ale okazuje się, że to nie to ;/ i dupa.
Iza - niestety, skodę :-) Tzn. nie niestety bo jesteśmy z niej bardzo zadowoleni ale przepustnica nie będzie pasować :-(
Aga - to ja mam jeszcze jeden hit z tej serii :-) UWAGA! Oglądanie Ligi Mistrzów (o ile oglądacie) już nigdy nie będzie takie samo ;-)
YouTube - Hymn Ligi Mistrzów - KASZANKA - polskie napisy
Aga - to ja mam jeszcze jeden hit z tej serii :-) UWAGA! Oglądanie Ligi Mistrzów (o ile oglądacie) już nigdy nie będzie takie samo ;-)
YouTube - Hymn Ligi Mistrzów - KASZANKA - polskie napisy
reklama