reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej babki co sie z wami dzieje:confused:
gdziescie wybyly:confused::confused:
juz mi sie tu meldowac:-p:-p:-p

ja wreszcie mam spokoj mlody w lozeczku wykapany zasypia
a mnie cos zamula chyba po tym dzisiejszym obiadku:sorry2:
albo z glodu:sorry2:
byla u mnie ciocia przed chwila prezent na urodziny mi dac
m jej powiedzial ze w czerwcu mam:sorry2::-D:-D
ja mu dam ze dat nie pamieta:-D:-D:-D:-D:-D
dostalam taki fajny cisnieniomierz na reke jak znajde na allegro to wkleje
i termometr do tego taki z miekka koncowka elektryczny bo gratis byl:tak::tak:
ale super bo z zamiarem kupna cisnieniomierzu nosilam sie juz łochoho:-D:-D:-D

zaraz sie za ksiazeczke zabiere a w miedzyczasie bed meczyk ogladac:-D:-D

reklama
hej

Moja siostra urodzila :) Maluch jest uroczy!
Wszyscy sie ciesza razem z nia. Juz pare godzin po porodzie moja mama z siostry dzieciakami Seba 15l. i Kinga 9l. pojechali do nich do szpitala :)
A Szwagier jutro przyjedzie bo niema go w kraju...

A u mnie traagicznie!!!!
Wczoraj rano wstalam zrobic Malej mleko i troche krecilo mi sie w glowie ale myslalam ze poprostu jeszcze sie dobrze nie obudzilam wiec nakarmilam dziecko i polozylysmy sie jeszcze troche spac... Gorzej niestety bylo pozniej bo bylam sama z Mala w domu i prawie zemdlalam w lazience i ledwo na nogach sie trzymalam :(
wiec zadzwonilam po swojego M. i biedak musial szybko przyjechac i zajac sie Malutka a ja caly dzien w lozku lezalam...
czulam sie okropnie! Dzisiaj jest juz troche lepiej wiec wstalam a moj M. do pracy pojechal...
W dodatku u nas upaly na maksa! Wczoraj i dzisiaj... w domu mam 22,5st. :( a markizy i rolety opuiszczone i i tak goraco wrrr...
nawet niemam ochoty wychodzic na to slonce bo chyba od razu bym padla...

Wlasnie siostra mi napisala ze dostala juz zastrzyk na zatrzymanie pokarmu wiec jestem spokojna :)
Niestety ona nie moze karmic bo w poprzednich ciazach miala straszne problemy z cycami i tylko ladawala co chwile w szpitalu....
oby teraz bylo juz ok!

dobraczarownica > ooo jaka juz fajna dziewczynka w Twoim brzusiu :-)
mnie mdlilo juz miesiac przed porodem! okropnie! a pare dni przed porodem w szpitalu to nawet juz zjesc nic niemoglam bo od razu kibelek :wściekła/y:
a lekarze tylko rozkladali rece i mowili ze taki nasz (moj i brzuszka) urok i nie moga nic poradzic bo wszystko jest ok i niewiedza dlaczego tak rzy... hehe
tak wiec przetrzymaj to! duzo sily zycze!
jak dobrze ze lekarze maja takie dobre rokowania dla Twojej Siostry! Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i obie nogi byly sprawne!
Bol musi byc okropny az przykro myslec co ona biedna przezywa....

Al.Szyszkowska > no kawal chlopa hihi az sie zdziwilam :)

Natalineczka555 > kurcze dziewczyno jaki Ty talent masz! Ja z ledwoscia radze sobie z podstawowymi rzeczami w kuchni hihi
podziwiam Cie za te sloiki! :)
to kiedy masz urodziny? przyznaj sie ;)

hej

Moja siostra urodzila :) Maluch jest uroczy!
Wszyscy sie ciesza razem z nia. Juz pare godzin po porodzie moja mama z siostry dzieciakami Seba 15l. i Kinga 9l. pojechali do nich do szpitala :)
A Szwagier jutro przyjedzie bo niema go w kraju...

A u mnie traagicznie!!!!
Wczoraj rano wstalam zrobic Malej mleko i troche krecilo mi sie w glowie ale myslalam ze poprostu jeszcze sie dobrze nie obudzilam wiec nakarmilam dziecko i polozylysmy sie jeszcze troche spac... Gorzej niestety bylo pozniej bo bylam sama z Mala w domu i prawie zemdlalam w lazience i ledwo na nogach sie trzymalam :(
wiec zadzwonilam po swojego M. i biedak musial szybko przyjechac i zajac sie Malutka a ja caly dzien w lozku lezalam...
czulam sie okropnie! Dzisiaj jest juz troche lepiej wiec wstalam a moj M. do pracy pojechal...
W dodatku u nas upaly na maksa! Wczoraj i dzisiaj... w domu mam 22,5st. :( a markizy i rolety opuiszczone i i tak goraco wrrr...
nawet niemam ochoty wychodzic na to slonce bo chyba od razu bym padla...
moze to od tych upalow:tak::tak::tak:
dobrze ze m mogl przyjechac u mnie to niemozliwe niestety:sorry2:
a podziwiac nie ma mnie za co kochana truskawki i cukier do gara i gotujesz pozniej wlewasz do sloikow i odwracasz do gory dnem, ja jescze zagotowuje zeby lepiej zlapal
zadna filozofia
uwierz mi talent kulinarny to ma moj m a ja mam dwie lewe rece:-D:-D:-D:-D
no i gratulacje ciociu
superasne wiesci:tak::tak::tak::tak:

jetem jestem my dzis do 9.30 pospalismy:tak::tak::tak:
z malymi przerwami;-)
mlody jakis taki cieply mi sie wydawal i pije na potege
ja mu tempke mierze a tu 38,2:szok::szok::szok:
no masakra zaraz mu jeszcze raz zmierze jak nie spada to nurofen i caly dzien w domku:sorry2:
kude mam nadzieje ze to nie zadna choroba bo nawet kasy na leczenie nie ma:no::no:
mialam dzis na glukoze jechac ale nici bo nie mam z kim mlodego zostawic:no:
a mlody od rana mi sieo balkon upomina:sorry2:

godzine temu poszedl spac znowu
bidulek zwymiotowal mi cale mleko :-:)-(
ale nich spi bo podczas snu sie szybciej zdrowieje dzis lekka dietka
sucharki i gorzka ciepla herbatka lub woda ciepla
nic slodkiego
pozniej moze jak nie bedzie mi juz wymiotowal to dam mu krakersiki juniorki
zobaczymy z ta goraczka jak wstanie
narazie nic mu nie dawalam:no:
oby to bylo tylko przejsciowe:no:

a ja siedze jak na szpilkach wszystko powylaczane w domu zeby w razie co slyszec czy mu sie nic tam nie dzieje

Natalineczka555 > no moze i nie filozofia hihi ale z moim zapalem do takich rzeczy to poprostu nie mozliwe ;-)
38? :szok: oby mu szybko przeszlo! Niech odpoczywa i zdrowieje!

a ja zastanawiam sie co tu przez weekend robic....
obiecalam M. ze nie bede planowac jakichs dluzszych wycieczek i wyjazdow wiec musze cos wymyslec na miejscu hihi
najchetniej to bym poszla na dluugi spacer po praku (w cieniu hihi) ale cholercia jak narazie to tutaj nie widzialam zednego praku :(

reklama
Do góry