reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

juz wiem ze mamy :tak::tak::tak:

mlody znow poszedl spac
zaczal marudzic ze chce kupe troszke popierdzial ale nie zrobil znow zaczal jeczec i mowi ze chce spac wiec go polozylam zalozylam tez pampersa w razie jakiejs nieprzewidywanej sraczki
jejku zeby wyzdrowial:-:)-:)-:)-(

reklama
NATALINECZKA- szkoda Twojego malucha... Może to jakiś wirus rota? jak wymioty i gorączka to by się zgadzało... Dużo dawaj mu pić. no i właśnie coś na zbicie temperatury. A słuchaj ten nurofen to od jakiego wieku jest? i to czopki czy syrop- bo ja ostatnio szukam czegos dla Natalki żeby nie w czopach było.

ZUZKA- dawaj do nas, u nas przyjemny chlodek. A swoją drogą jak takie masz zawroty i słabo się czujesz to może poza upałami winne jest jeszcze coś....może jakaś wpadka;-)
Pij dużo wody i staraj się nie przemęczać bo siłęmusisz dla córci mieć.

A u mnie dziś dzień z prasowaniem- przyniosłam sobie ze strychu wysuszone pranie i taka góra wyrosła że nie wiem z której strony do niej podejść. zaraz dziecka spać pójdą to sie wezmę....ależ mi się nie chce.

Mój P. dziś raniutko z Sebastiankiem u ortopedy był na kontroli- wszystko ok:-) Tym razem przezornie od razu się zarejestrowalośmy na kolejny termin:tak: we wrześniu! teraz muszę uzbierać na szczepienie- podrożalo w mojej przychodni do 200 zł:wściekła/y:

Sebastian kończy dziś 5 miesięcy:szok: nawet nie zauważyłam kiedy to zleciało.... I na tę okazję walnął sobie taką kupę że body, rajstki, kaftanik, spodenki- wszystko do prania!!! Katastrofa ekologiczna:-D Lecę mleczarnie uruchomić...

zwymiotowal mi narazie tylko raz
wlsanie wstal przed chwila ze chce baje ogladac
wiec oglada baje
dzis ma dzien dzicka nie bede sie z nim klocic:no:

a co do nurofenu jest od 3 miesiaca zycia:tak:
i moj czarek jak to pierwszy raz wzial to chcial jeszcze bo tak mu smakowalo
ja mam truskawkowy i to syrop taki, zawiesina jakby:tak:

hehe
Al.Szyszkowska > wpadka to napewno nie, raczej to te cho... dni w miesiacu wrrr....
ja dzisiaj olewam prasowanie, sprzatanie i gotowanie.... nie ucieknie > jutro tez jest dzien! :-D
hoo Sebus zrobil prezencik na 5 mc :-)

no ja tez mam nurofen w syropie bo mi lekarka dala do podstawowej apteczki dla Malej jak wyjezdzalam z PL....
ale na szczescie jeszcze nie musialam z niego korzystac....

kurcze jak tak dalej bedzie to faktycznie uciekne do Was :cool2:

reklama
Do góry