reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

z plasteliny wyszly kuleczki a pozniej wyscielal plastelina foremki do piaskownicy tak wiec wyszedl kon i swinka:-D:-D:-D
ale zdj niestety nie zdazylam porobic:no::no:
no to ladnie ta twoja siostre trzymaja nie ma co:no:

reklama
hej hej hop hop
gdzie wy jestescie babiska:confused:
dzis dzien ojca a nie mamy to czemu was nie ma:confused:
u nas sliczna pogoda u was zapewne tez:-D
niestety z mlodym mamy wycieczke do lekarza:sorry2:
po tych bakusiach dostal wysypki i nie chce mu zejsc niestety
podejrzewam ze bez elocomu sie nie obejdzie:dry::dry::dry:
znow:dry:

hejka
u nas upal a ja zdycham bo dostalam @ :wściekła/y:
jeszcze na dodatek roboty na dachu sie dzisiaj zaczely wrrr...
a moja Mala nie ma cos apetytu - zjadla mi teraz tylko 60ml i ma juz dosc :szok:

dostalam sms od siostry ze jest juz pod kroplowka wiec licze ze wreszcie cos sie rozkreci i urodzi :-)

Natalineczka555 > to cuda mu wyszly sliczne :-)
oooo oby mu szybko to zeszlo > powodzenia!

no ja jestem:-) właśnie sie dowiedziałam że w moim autku padło sprzęgło- części + naprawa= 700 zł. niech to szlag jasny weźmie, skad mam wytrzasnąć tyle kasy...

ZUZKA dawaj jakies info co u Twojej sis- juz maluch na świecie?

NATALINECZKA- mój Sebek ciagle sie wysypuje, cokolwiek zjem innego.... Dałam spokój, licze tylko na to że z czasem te objawy zaczną mijać i alergie sie cofną. Aż się boję co będzie kiedy zacznę mu podawać jakieś inne pokarmy poza moim mlekiem....ufff

hejka
u nas upal a ja zdycham bo dostalam @ :wściekła/y:
jeszcze na dodatek roboty na dachu sie dzisiaj zaczely wrrr...
a moja Mala nie ma cos apetytu - zjadla mi teraz tylko 60ml i ma juz dosc :szok:

dostalam sms od siostry ze jest juz pod kroplowka wiec licze ze wreszcie cos sie rozkreci i urodzi :-)

Natalineczka555 > to cuda mu wyszly sliczne :-)
oooo oby mu szybko to zeszlo > powodzenia!
no to &&&&&& oby teraz juz szybko poszlo
pisz co tam u niej juz:tak::tak::tak:

a co tu dzisiaj takie pusteczki:confused:
cos was chyba z domku wyciagnelo:confused::-D:-D:-D:-D

mlodzi sie wychasali a ja znow zapomnialam wziac tabletke:cool::cool::cool:
moj czarek jest coraz bardziej niegrzeczny
uczy sie wszystkiego od mojego brata, niestety nie uczy sie tych dobrych rzeczy tylko tych zlych:dry: (czasem mam wrazenie ze wiktor tylko to potrafi)
staje sie coraz bardziej rozwydrzony
a ja jestem coraz mniej cierpliwa

ja tylko na chwile.....
URODZILA :-)
Borys 3920g i 59cm :szok:
wszystko ok z Malutkim i z siostra

dobrej nocy

no nareszcie:-):-):-)
gratulacje ciociu:-):-):-):-):-)

witam sie z ranka
zrobilam mlodemu mleko ale przyniosl mi butle pelna i powiedzial ze nie chce:eek:
i poszedl z powrotem do pokoju
ciekawe co tam robi:eek:
ja wczoraj do 12 siedzialam na tymi truskawkami a do 1 czytalam ksiazke:-D:-D:-D
dzis bede dokanczac i jedno i drugie:-D:-D
u nas sloneczko i wiatr na termo 18*
moze sie jeszcze ociepli:eek:

cześć dziewuszki, uhuhu ale się gwarno zrobiło, chwilkę mnie nie ma a tu takie ożywienie,jak ja Was nadrobię??
ostatnio po powrocie od rodziców mam mnóstwo zajęć, remoncik w domku, lista badań do zrobienia, szykowanie ubranek i codzienne obowiązki, zaczyna mi dnia brakować od 7 do 23ciej

mnie mdli dziś od ranka, coś czuję, że za chwilę będzie sprint do kibelka

wczoraj byliśmy z K. na usg, wchodzimy do gabinetu, doktorka mówi: "o witam, to co dziś robimy?", a mój K. wypali: "górna lewą czwórkę" więc śmiechu było co niemiara. dzidzia jest "potwierdzoną" dziewczynką, waży ok 2043 g i jak znajdę jakieś cyferki pasujące do wzrostu na tym wydruku co dostaliśmy to się pochwalę, leży łobuziara mała w poprzek!! mam nadzieję, że się obróci, niby jeszcze trochę czasu na fikołka ma, ale mnie to ułożenie martwi

NATALINECZKA I SERGEEVNA miło, że jesteście z nami:)

AL.SZYSZKOWSKA z siostrą rokowania są dobre, ale jej samopoczucie bardzo złe, wstawili implanty kości, przeszczepili mięśnie, ścięgna, nerwy na to wszystko "położyli" jej własną skórę powycinaną z bioder i ud, bardzo ją boli wszystko, zwłaszcza świeże rany po pobraniu skóry, zmniejszają też dla jej dobra dawki morfiny zastępując zwykłymi przeciwbólowymi i to też jest dla niej obciążeniem, jesteśmy dobrej myśli bo dają nam nadzieje, że będzie mieć obie nogi i za co Bogu niech będą dzięki jest jeszcze w tym amerykańskim szpitalu, martwiła się bardzo, kiedy dowieźli następne osoby po późniejszych atakach na polska bazę, nie mieli tyle szczęścia co ona

spadam do łazienki jeszcze dzis skrobnę

ZUZA-ANNA pogratuluj siostrze, kawał chlopa urodziła:szok:

DOBRACZAROWNICO- trzymam kciuki za Twoją siostrę, mam nadzieję że wszystko będzie szło ku lepszemu. A jak Ty się czujesz? Trochę późno na mdłości, może powinnaś powiedzieć o nch lekarzowi? Ułożeniem małej się nie martw- moja Natalka do ostaniej chwili siedziała sobie po turecku główką do góry, lekarka wypisala skierowanie na cesarkę a na ostatnim badaniu w szpitalu już okazalo się że się obróciła. Także wszystko jest możliwe do ostatniej chwili:-)

reklama
WitAM WITAM
dżem juz zagotowany w sloikach mam nadzieje ze zlapia i ze dzem zgestnieje:sorry2::-D:-D
jak nie to bedzie soczek:-D:-D
albo galaretka:-D:-D:-D
nie zaszkodzi tez zdrowe:-D:-D
zrobilam obiadek ale cos mi nie wyszedl i mlody nie chce jesc:eek:
mi tez nie za bardzo pasi ale coz
zaraz w koncu sie z domu wyrwiemy
o nie zapomnialam siostra prosila zeby spodnie jej zwezyc:dry:
to sie nie wyrwe dopoki nie skoncze:dry:
szkoda mi dziecka bo na dworze nie byl tylko rano troche na balkonie:sorry2:

Do góry