reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Uściski dla Franulka, niech zdrowieje szybko:*
A co do tego co na wątku napisałaś, to brak słów. Wg mnie trudno spotkac zaangażowanego, mądrego lekarza. Większośc to tylko ludzie, którzy skończyli studia i zarabiają pieniądze. Może się mylę, bo mam małe, ale niestety właśnie takie doświadczenie z lekarzami.

reklama
rozmawiałam dziś telefonicznie z dr bielasikiem i już przez tel zrobił na mnie dobre wrażenie.
opisałam mu mój przypadek ale wiadomo,że przez tel trudno, gdy on nie widział mojego opisu usg. mam więc 2 wyjścia- zgłosić się do niego teraz- choć to naprawdę już niemożliwe- bo oczekiwanie na wizytę trwa sporo lub czekać aż ukończe 26 tydz/ewentualnie 28 i wtedy przyjść i zrobimy usg dziecka (rzekomo to ostatnie z 3 ) i przepływy. próbowałam się dodzwonić do jego rejestracji ale nikt nie odbiera więc czeka mnie dziś walka.

kaasiutka
wyczytałam na jego stronie że w 2011 roku zrobił specjalizację z zakresu ginekologii i położnictwa więc chyba już może badać wewnętrznie ??

no własnie ja chodziłam do niego w 2010 i ostatni raz styczen 2011 ... mówił mi wtedy ze od kwietnia nie przyjmuje bo własnie się bedzie specjalizował ... miał wtedy tylko tą specjalizację prenatalną ;)
jesuuuuuuuu nie zapomne tej jego niebiesiej koszuli, ciemne włosy i niebieskie oczy no poooooooooooooezja normalnie ... ;)

Aga my tez walczymy. Miłek ma taaaaaaaaaaaaaki katar ze szok, nie wiem skad i jak ale masakra jakas :eek:

Aga, wow - takie historie nadają się do Izby Lekarskiej totalna ignorancja... nie dajcie się. Popieram wpis Oli (chyba) aby szukać swojej byłej doktor prywatnie skoro masz do niej zaufanie.

Bielasik mówicie hehe? Nie widziałam go chyba. W szpitalu jest jeden lekarz gin meeeeega przystojny. Jak szłam na badania to modliłam się żeby czasem on mnie nie badał hehehe.

A ja dziś na masażu w Sandrze byłam i na basen do Gołębia pojechałam a w między czasie pizza... aaaa co, bezrobotnemu się należy nie? hehehe

Aga, wow - takie historie nadają się do Izby Lekarskiej totalna ignorancja... nie dajcie się. Popieram wpis Oli (chyba) aby szukać swojej byłej doktor prywatnie skoro masz do niej zaufanie.

Bielasik mówicie hehe? Nie widziałam go chyba. W szpitalu jest jeden lekarz gin meeeeega przystojny. Jak szłam na badania to modliłam się żeby czasem on mnie nie badał hehehe.

A ja dziś na masażu w Sandrze byłam i na basen do Gołębia pojechałam a w między czasie pizza... aaaa co, bezrobotnemu się należy nie? hehehe
Iza zazdroszcze....... Oj ja bym sie tez wybrała na jakis masaz..... Co do lekarza o ktorym wspominasz, to chyba dr. Czerniawski;) ja sie skusiłam do niego na wizyte nawet,hihi;)
Aga nie odpuszczaj,
zdrowka dla Frania;-)i dla Miłka;-)

co do tego przystojniaka ze szpitala z jg to wiem że ma na imię Bożydar ale nie wiem jak na nazwisko...
moja koleżanka rodząc synka męczyła się chyba 24godz, ciągłe bóle, skurcze a rozwarcia praktycznie zero... i jak tylko położyła się na samolocik i podszedł ten przystojniak, wystarczyło 1 dotknięcie- jak czarodziejską różdżką i po ok 20 min jej synek był już po tej stronie :-D

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Dawno,dawno temu do Was zaglądałam.Nie wiem jak Wy to robicie,bo ja przy mojej dwójce w ogóle nie mogę się ogarnąć:zawstydzona/y: Dziś mam takiego lenia,że katastrofa.Wylazłam z piżamy dopiero o 14:00:sorry2:

A ten przystojny lekarz to tak,tak Bożydar Czerniawski:tak:

Przed nami chrzciny i jestem na etapie poszukiwania lokalu na obiad...

Do góry