reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
zagadka tego przystojniaka rozwiązana...
nazywa się Wojciech Bożydar Czerniawski :-D a z tego co wiem, to używa 2go imienia :-)
jeszcze okazji sprawdzić nie miałam ale chyba faktycznie taki przystojny bo już nie pierwszy raz taki zachwyt słyszę a i nie narzekano na niego jako lekarza więc może jedno i drugie idzie w parze ??

Mnie B. wzruszył w szpitalu jak próbował b delikatnie się wypytac dlaczego miałam badania prenatalne, zaczął tak dookoła, czy coś w rodzinie itd. Spojrzałam na niego z usmiechem i mówię: paaaaanie doktorze, no mówmy otwartym testem: wiek, po prostu wiek:)

A Bielasik zachował się super po urodzeniu się Frania. Przecież tydzien wczesniej byłam u niego na przepływach, umawialismy się, ze za tydzień zrobi mi bad w szpitalu zebym znowu nie buliła w gabinecie, a tu stało się jak stało. Przyszedł rano, siadł na brzegu łózka i takim spokojnym ściszonym głosem mówi, że słyszał co się stało, że nikt nie przypuszczał że sprawy będa miały tai dramatyczny obrót.. I mówiła cos jeszcze, ale juz nie pamiętam, co. Bardzo ludzki lekarz, naprawdę.
Coś tak czuję ze po K. będzie ordynatorem - ma dr n. med., 2 specjalizacje..pewnie na tym się skończy.

Cześć dziewczyny!
Przede mną też chrzciny, ale zrobimy chyba w domu.
Aniu2608, a ile biorą w lokalach za taką imprezę?

Pozdrawiam

Mnie on tez badal jak przyjechalam do szpitala i usg mi robil ;) wydaje mi sie ze on jest 2w1 i przystojny i kompetentny. Jak robil mi usg przed porodem o 7 rano powiedzial ze do 14 urodze na 100% i tak sie tez stalo o 12.30 mala byla juz z nami ;D Teraz moja Kolezanka chodzi do niego na prywatne wizyty ( jest w ciazy ) i jest zachwycona kazda wizyta trwa okolo 30 min jest mily i odp na wyszystkie pytania . Takze miejmy nadzieje ze lakarz z powolania i juz tak zostanie ;)

i ja mówię mamą dzień dobry :-)
co do następcy K. to zgadzam się z Franiową, wg mnie takich lekarzy nam trzeba, młody ale wykształcony, 2 specjalizacje, odpowiedni tytuł a nie tylko znajomości...

a teraz pora na poszukiwania prezentu ślubnego, idziemy na wesele w piątek i oczywiście to zadanie spadło na mnie a tu zero pomysłów...
ale przy okazji odwiedzę kilka sklepów i może w końcu coś zdecyduję się kupić dla Małego, czas leci jak szalony, do grudnia coraz mniej czasu...

miłego dnia

Inka a masz już jakąś wyprawkę, dopadło już Cię szaleństwo zakupowe i urządzanie kącika dla synka?

tak naprawdę to jeszcze nic nie mam, oprócz 2 par śpioszków i śliniaczka- prezent od koleżanki :-)
sama do tej pory kupiłam tylko zestaw 3 bodziaków z krótkim rękawkiem- aż za 10zł w Carefour, kocyki w Tesco też po fajnej cenie -8,49 i 11,49 zł, śpiworek i karuzela do łóżeczka i to tyle!! przeceny aż o 75% więc grzechem byłoby nie skorzystać :-D

dziś byłam w sklepie 3Kiwi i wpłaciłam zaliczkę na wózek i wstępnie zamówiłam łóżeczko i komodę.
ale mam nadzieję,że od przyszłego tygodnia zacznę coś więcej kupować, póki co szukam gdzie taniej i korzystniej...

reklama
Ja ostatnio też tam byłam bo za fotelikiem się rozglądałam bo niedługo trzeba będzie zmienić ale stanęło że na allegro się kupi jeden może i był fajny tyle że drogi :( i minus był taki że jak ściągnie się pasy od fotelika to już się ich nie przymocuje :( więc na następnego dzidziusia już nie będzie albo nie sprzeda się jako fotelik 9-36 tylko taki 15-36 a jak dla mnie to minus

Do góry