reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

inka, a jaki wózeczek i mebelki? Pamiętam ten wir zakupowy podczas oczekiwania na Maję:))) Tylko, że ja wszystko, dosłownie wszystko przez neta, bo nie znoszę łażenia po sklepach:)
A wesele to aby nie w Miłkowie?

reklama
Inka, pisz jaki wózek, wypowiemy się:)

A ja o Tobie pamiętam!!!!!:)
Tylko u nas trochę zawirowań, ale bankowo najpóxniej w następnym tygodniu wywiążę się z obietnicy:)

inka, a jaki wózeczek i mebelki? Pamiętam ten wir zakupowy podczas oczekiwania na Maję:))) Tylko, że ja wszystko, dosłownie wszystko przez neta, bo nie znoszę łażenia po sklepach:)

wózek XLANDER XA CARBON z fotelikiem RECARO YOUNG PROFI PLUS
a łóżeczko i komoda KLUPŚ Safari Żyrafka- wolałabym inny motyw ale cóż, ten też jest ładny.

do sklepu trafiłam tam przed przypadek i powiem szczerze,że ceny mnie zaskoczyły :szok: pozytywnie oczywiście!!
niektóre rzeczy taniej niż na allegro a naprawdę przez ostatni miesiąc śledziłam allegro i myślałam że taniej się nie da a tu taka miła niespodzianka. oczywiście rozmawiałam też z właścicielem i powiedziałam mu, że w necie mam to samo za taką i taką cenę i jeśli on zrobi mi konkurencyjną to zamówię u niego i facet okazał się być bardzo ugodowym. i za tą samą cenę mam wszystko na miejscu, bez potrzeby zamawiania, czekania na paczki.

tak to właśnie TO wesele... czyżbyś i Ty tam się wybierała ??

FraniowaMamo spokojnie, mi się nigdzie nie spieszy, najpierw załatwcie swoje sprawy, ja cierpliwie poczekam :-)
a i czekam na wieści odnośnie jutrzejszej waszej wizyty!!

Inka85 - zazdroszczę tych baaardzo przyjemnych zakupów :-) Co do wózka to ja tylko profilaktycznie generalnie nie polecam Mutsy 4rider. Na pierwszy rzut oka wszystko super, ale pojawiają się tzw. problemy eksploatacyjne. Nam się samoistnie skrzywił stelaż, wózek mocno ściągał w lewo (Iza miała okazję to chyba odczuć podczas spaceru do Moni ;-) ) ale to i tak błahostka przy tym, że przestał działać hamulec. Chyba już o tym pisałam. W każdym razie reklamacja (bynajmniej nie po dobroci) uznana i niedługo sprzedajemy.

Ania - jeszcze raz przewielkie dzięki :-) Jak się nam skończą zawirowania zdrowotno-pracowo-rodzinne to na pewno się umówimy na kawkę i..... bańki ;-) Stęskniliśmy się za Majunią - no i rodzicami też :-)

Franiowa - Aga, ja wiem że mam zaległości płacowe na Allegro ale mam problem z "płacę z Allegro" - ściągali mi kasę z konta i ginęła w tzw. międzyczasie. Ale sprawa się już wyjaśniła - BZWBK nie współpracuje z moim systemem komp. Teraz muszę wszystkie przelewy robić ręcznie. Brrrr... Jak Franula? Lecę na wątek, o ile mój Księciunio się nie obudzi przypadkiem oczywiście ;-)

Holly, ty mnie nie denerwuj..prosze cie:)

Inka, błagam, kazdy wózek byle nie XlanderXA..
1. gondola jest tak mała ze dziecko 3 miesięczne będziesz musiała wozic w spacerówce
3. spacerówka jest o kant d rozbic - ładnie wyglada ale nic poza tym. Dziecko zsuwa sie w niej w dół..porażka kompletna!

Szczerze odradzam ci - to kasa wyrzucona w bloto. Bedziesz sprzedawała wózek po pół roku. Zobaczysz.
Model XA to porażka i pomyłka producenta

Cześć dziewczyny!
Przede mną też chrzciny, ale zrobimy chyba w domu.
Aniu2608, a ile biorą w lokalach za taką imprezę?

Pozdrawiam

hej dziewczynki, katar juz nie taki meeeeeeeeeeeeeeeega ale meega ;)
ja własnie na etapie chrzcin, jutro ide rezerwowac termin, miało byc w domu ale jak pomyslalam o 30 gościach to brrrr dajcie spokój ... jak sie dokładnie dowiem cen to napisze
buzka
Inka ja mam peg perego skate powiem ze jak dla mnie suuuuper!

Ostatnia edycja:
co do wózków... ja mam Bexe - to samo co u Holly - zepsuł się jeden hamulec. Jeszcze nie reklamowałam. Poszła sprężyna w hamulcu jakoś żyjemy z jednym hamulcem a drugi postaramy się sami naprawić. Żeby reklamować to muszę mieć następną spacerówkę, a tej nie mam ;/

Ja już dziś lepiej się czuję. Przez dwa dni zdychałam - katar, kaszel, gardło, ból głowy, ból mięśni... wczoraj kurowałam się herbata z miodem i cytryną oraz fervexem i psikaczem do gardła i dzisiaj się obudziłam prawie jak młody bóg :D tylko katar został...

Kaasiutka u mnie 15 i nie wiem jak to zrobię, ale chyba jednak w domu.
A kiedy dokładnie planujecie? My już 2 października.

reklama
Rewelacyjne opinie wsród znajomych mam ma bebecar stylo at. Ale z bebecarów tylko ten model. Przetestowany przez kilka mam dzici niepełnosprawnych - nie do zajechania.
!PROMOCJA !Śliczny Bebecar Stylo AT 3w1+akcesoria (1803806203) - Aukcje internetowe Allegro
Cenowo wychodzi pewnie podobnie jak x-lander

Chrzciny małego robilismy w Chacie za wsią w ub roku, to był sierpień, obok plac zabaw dla dzieci. Super przygotowali. ceny nie pamietam, ale jakby było drogo nie robilibysmy tam

Do góry