reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Inka, pisz jaki wózek, wypowiemy się
A ja o Tobie pamiętam!!!!!
Tylko u nas trochę zawirowań, ale bankowo najpóxniej w następnym tygodniu wywiążę się z obietnicy
A ja o Tobie pamiętam!!!!!
Tylko u nas trochę zawirowań, ale bankowo najpóxniej w następnym tygodniu wywiążę się z obietnicy
inka85
Mamusia Aleksego
inka, a jaki wózeczek i mebelki? Pamiętam ten wir zakupowy podczas oczekiwania na Maję)) Tylko, że ja wszystko, dosłownie wszystko przez neta, bo nie znoszę łażenia po sklepach
A wesele to aby nie w Miłkowie?
wózek XLANDER XA CARBON z fotelikiem RECARO YOUNG PROFI PLUS
a łóżeczko i komoda KLUPŚ Safari Żyrafka- wolałabym inny motyw ale cóż, ten też jest ładny.
do sklepu trafiłam tam przed przypadek i powiem szczerze,że ceny mnie zaskoczyły pozytywnie oczywiście!!
niektóre rzeczy taniej niż na allegro a naprawdę przez ostatni miesiąc śledziłam allegro i myślałam że taniej się nie da a tu taka miła niespodzianka. oczywiście rozmawiałam też z właścicielem i powiedziałam mu, że w necie mam to samo za taką i taką cenę i jeśli on zrobi mi konkurencyjną to zamówię u niego i facet okazał się być bardzo ugodowym. i za tą samą cenę mam wszystko na miejscu, bez potrzeby zamawiania, czekania na paczki.
tak to właśnie TO wesele... czyżbyś i Ty tam się wybierała ??A wesele to aby nie w Miłkowie?
FraniowaMamo spokojnie, mi się nigdzie nie spieszy, najpierw załatwcie swoje sprawy, ja cierpliwie poczekam :-)
a i czekam na wieści odnośnie jutrzejszej waszej wizyty!!
Inka85 - zazdroszczę tych baaardzo przyjemnych zakupów :-) Co do wózka to ja tylko profilaktycznie generalnie nie polecam Mutsy 4rider. Na pierwszy rzut oka wszystko super, ale pojawiają się tzw. problemy eksploatacyjne. Nam się samoistnie skrzywił stelaż, wózek mocno ściągał w lewo (Iza miała okazję to chyba odczuć podczas spaceru do Moni ;-) ) ale to i tak błahostka przy tym, że przestał działać hamulec. Chyba już o tym pisałam. W każdym razie reklamacja (bynajmniej nie po dobroci) uznana i niedługo sprzedajemy.
Ania - jeszcze raz przewielkie dzięki :-) Jak się nam skończą zawirowania zdrowotno-pracowo-rodzinne to na pewno się umówimy na kawkę i..... bańki ;-) Stęskniliśmy się za Majunią - no i rodzicami też :-)
Franiowa - Aga, ja wiem że mam zaległości płacowe na Allegro ale mam problem z "płacę z Allegro" - ściągali mi kasę z konta i ginęła w tzw. międzyczasie. Ale sprawa się już wyjaśniła - BZWBK nie współpracuje z moim systemem komp. Teraz muszę wszystkie przelewy robić ręcznie. Brrrr... Jak Franula? Lecę na wątek, o ile mój Księciunio się nie obudzi przypadkiem oczywiście ;-)
Ania - jeszcze raz przewielkie dzięki :-) Jak się nam skończą zawirowania zdrowotno-pracowo-rodzinne to na pewno się umówimy na kawkę i..... bańki ;-) Stęskniliśmy się za Majunią - no i rodzicami też :-)
Franiowa - Aga, ja wiem że mam zaległości płacowe na Allegro ale mam problem z "płacę z Allegro" - ściągali mi kasę z konta i ginęła w tzw. międzyczasie. Ale sprawa się już wyjaśniła - BZWBK nie współpracuje z moim systemem komp. Teraz muszę wszystkie przelewy robić ręcznie. Brrrr... Jak Franula? Lecę na wątek, o ile mój Księciunio się nie obudzi przypadkiem oczywiście ;-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Holly, ty mnie nie denerwuj..prosze cie
Inka, błagam, kazdy wózek byle nie XlanderXA..
1. gondola jest tak mała ze dziecko 3 miesięczne będziesz musiała wozic w spacerówce
3. spacerówka jest o kant d rozbic - ładnie wyglada ale nic poza tym. Dziecko zsuwa sie w niej w dół..porażka kompletna!
Szczerze odradzam ci - to kasa wyrzucona w bloto. Bedziesz sprzedawała wózek po pół roku. Zobaczysz.
Model XA to porażka i pomyłka producenta
Inka, błagam, kazdy wózek byle nie XlanderXA..
1. gondola jest tak mała ze dziecko 3 miesięczne będziesz musiała wozic w spacerówce
3. spacerówka jest o kant d rozbic - ładnie wyglada ale nic poza tym. Dziecko zsuwa sie w niej w dół..porażka kompletna!
Szczerze odradzam ci - to kasa wyrzucona w bloto. Bedziesz sprzedawała wózek po pół roku. Zobaczysz.
Model XA to porażka i pomyłka producenta
Kaasiutka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Przede mną też chrzciny, ale zrobimy chyba w domu.
Aniu2608, a ile biorą w lokalach za taką imprezę?
Pozdrawiam
hej dziewczynki, katar juz nie taki meeeeeeeeeeeeeeeega ale meega
ja własnie na etapie chrzcin, jutro ide rezerwowac termin, miało byc w domu ale jak pomyslalam o 30 gościach to brrrr dajcie spokój ... jak sie dokładnie dowiem cen to napisze
buzka
Inka ja mam peg perego skate powiem ze jak dla mnie suuuuper!
Ostatnia edycja:
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Jak robiłam chrzciny Bastka w Chatce Niedźwiadka nad stawem to wzieli chyba 35 zł za obiad od osoby, ciasto, napoje my załatwialiśmy.
co do wózków... ja mam Bexe - to samo co u Holly - zepsuł się jeden hamulec. Jeszcze nie reklamowałam. Poszła sprężyna w hamulcu jakoś żyjemy z jednym hamulcem a drugi postaramy się sami naprawić. Żeby reklamować to muszę mieć następną spacerówkę, a tej nie mam ;/
Ja już dziś lepiej się czuję. Przez dwa dni zdychałam - katar, kaszel, gardło, ból głowy, ból mięśni... wczoraj kurowałam się herbata z miodem i cytryną oraz fervexem i psikaczem do gardła i dzisiaj się obudziłam prawie jak młody bóg tylko katar został...
Ja już dziś lepiej się czuję. Przez dwa dni zdychałam - katar, kaszel, gardło, ból głowy, ból mięśni... wczoraj kurowałam się herbata z miodem i cytryną oraz fervexem i psikaczem do gardła i dzisiaj się obudziłam prawie jak młody bóg tylko katar został...
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Rewelacyjne opinie wsród znajomych mam ma bebecar stylo at. Ale z bebecarów tylko ten model. Przetestowany przez kilka mam dzici niepełnosprawnych - nie do zajechania.
!PROMOCJA !Śliczny Bebecar Stylo AT 3w1+akcesoria (1803806203) - Aukcje internetowe Allegro
Cenowo wychodzi pewnie podobnie jak x-lander
Chrzciny małego robilismy w Chacie za wsią w ub roku, to był sierpień, obok plac zabaw dla dzieci. Super przygotowali. ceny nie pamietam, ale jakby było drogo nie robilibysmy tam
!PROMOCJA !Śliczny Bebecar Stylo AT 3w1+akcesoria (1803806203) - Aukcje internetowe Allegro
Cenowo wychodzi pewnie podobnie jak x-lander
Chrzciny małego robilismy w Chacie za wsią w ub roku, to był sierpień, obok plac zabaw dla dzieci. Super przygotowali. ceny nie pamietam, ale jakby było drogo nie robilibysmy tam