reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Zapraszam gofry zostaly my zjadlysmy po 3 i juz mialysmy dosyc i pare jeszcze zostalo. A moja Mala spala tylko 40 min dzis do poludnia i juz spi padla w 5 minut, mleczko wypila odlozylam ja do lozeczka bajki wlaczylam i usnela szybko i tak mysle czy tak nie robic codziennie zeby malo spala chociaz moze sie nauczy usypiania w lozeczku:|)

reklama
mnsmilesen ze mną..toż to koszmar:p hi hi
O której Ci teraz Lenka zaśnie jak wstała o 18?
Ja trzeci dzień robię krzesełka winietki na wesele:)
Kupiłam takie ( kremowe) :

A będą takie( tylko ładniejsze;-))

Witam wieczorkiem :-)

WSZYSTKIEGO BAJEPSZEGO DLA SŁODZIAKA WIKTORKA!!!
BUZIACZKI!
:-):-):-)

OLA jak Ty to robisz? ja tez tak chce.... ostatnio coraz bardziej mnie dobija moje cialo buuuu....
kurcze tak dawno sie nie widzialysmy ze trzeba cos pomyslec i od razu mowie ze przy najblizszej okazji jak bede w jg do nie podaruje i musimy sie spotkac z dzieciakami albo i bez na jakas kawe :-)

MONIA ooo to mialas sny :-D no wiesz bo ja zarabiam na wszystkim i nawet kibelek w domku mam dla gosci platny :rofl2::-):-D;-)

ANIA śliczne! a czyje to wesele - Twoje?

Ania super pomysł muszę bratu podpowiedzieć :) jutro moze z przyszłą bratową pójdziemy suknie pomierzyć - oj jak ja miło wspominam czas ślubu a te przygotowania coś wspaniałego :)

Moje:)
I też chcę jak Ola!!!
Ale mi forum nie pomaga, bo jak nie sernik to gofry i robię się głodna :p

Dareczka, muszę zmienic podejście, bo dla mnie przygotowania to nerwówka i stres, czy wszystko będzie ok. A też chcę miec takie miłe wspomnienia z przygotowań. Wrzuc jakąś swoją ślubną fotkę:) Szukam inspiracji :)

Ostatnia edycja:
Roseann moja wlasnie zasypiaod kilku minut, nie wiem kiedy zasnie;p
Jeju ja tez Ci zazdroszcze, tez miewalam momenty stresowe, dzien przed to juz mialam nerwowke;p i jeszcze w dzien slubu zrobilam awanture R. bo moja wiazanka okazala sie inna niz miala byc, hihi, ale i tak byla ładna;)
a samo wesele moglabym co tydz powtarzac;) było super. I na sam koniec na sali tanczylismy tylko ja i Mąż, ojojoj jak romantycznie. DJ czekal az my powiemy stop, a nam bylo za fajnie, na koniec,;-) zazdroszcze:) a duza impreze robicie?

reklama
Ania a suknie juz masz? pochwal sie?
no i powiedz kiedy ten wielki dzien :-)
duzo jeszcze spraw masz do zalatwienie....

kurcze jak sobie przypomne ile tego wszystkiego trzeba bylo zalatwic i przemyslec.... a ile takich niby drobiazgow.... ale milo bylo to wszystko planowac i szykowac :-)
my w sumie wszystko od podjecia decyzji to slubu zalatwialismy w ciagu 2,5 mc :-)
i dalismy rade a bukiet mialam nietypowy ;-)

Do góry