reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witam wszystkich:)
Franiowamama: jeśli chodzi o neurologopedę nie słyszałam o żadnym dobrym... ale skontaktuję się z koleżanką bo coś mi wspominała o jakiejś dobrej i zupełnie wypało mi z głowy bo nie było mnie 2 tyg(urlop) i to jest logopeda która skończyła też prace z dziećmi upośledzonymi czy pracowąła z takimi dziećmi? coś mi tak świta. Dam znać mam nadzieję do wyjazdu bo też wybieramy się z Julcią na turnus reh. ale dopiero 15.08 wyjeżdżamy na 2 tyg. Jula ma potwierdzony swój zespół (po 2 latach czekania na wyniki) i w siepniu czeka mnie także wyjazd do CZD pobiorą moje próbki krwi do badań DNA w ramach badań naukowych. ZObaczymy co dalej. Ostatni tydz chodziłam z Julą do przedszkola i świetnie się zaklimatyzowała więc myślę że nie będę miała z nią problemu , od września idzie na 8 godz:) myślę że się ruszy intelektualnie w sród dzieci jak i ruchowo. Pozdrawiam wszystkie mamy:)

I ja witam po ciężkiej nocce... Leoś przechodzi chyba finałowy moment ząbkowania i jest ciężkawo... Dentinox nie działa, Camilia słabo, pomaga jedynie paracetamol w czopku, a nie chcę mu codziennie dawać. Nie spał od 23.30 do 3.20 a poprzedniej nocy od 22.40 do 3. W dzień wcale nie nadrabia. Gorączki brak, ale maruda olbrzymi... Rano o 8 zasnął ale po pół godziny był już wyspany i gotowy do lamentu. Masujemy dziąsełka, ale nie chce już sobie pozwalać dotykać. Mój mały biedaczek... Liczę na to, że to w końcu się dziś przebiją, bo wg mnie to co najmniej dwa naraz. Ech... spróbuję się zdrzemnąć. Miłego dnia!

reklama
Do góry