reklama
Dareczka
Fanka BB :)
roseann no ja chyba miałąm krótsze włosy od Ciebie i to sporo ale fryzjerka dała rade.O i tu tez mialam niespodzianke przychodze sie czesac na slub a moja fryzjerka u ktorej robilam probna fryzure juz tam nie pracowala i czesala mnie dziewczyna 20 letnia
Karolina, miłego wieczorku i upojnej nocy, hi hi
Leoś widac po Tobie nie lubi zębowych rewelacji
Ale R. i tak najbiedniejszy - wizyta Teściowej
A fryzurę to chcę podobną do Dareczki
Dareczka, warto było wymagac w kwiaciarni.Piękny bukiet.
mnsmile poczekam
Leoś widac po Tobie nie lubi zębowych rewelacji
Ale R. i tak najbiedniejszy - wizyta Teściowej
A fryzurę to chcę podobną do Dareczki
Dareczka, warto było wymagac w kwiaciarni.Piękny bukiet.
mnsmile poczekam
no zdjęcia naprawdę super!!!
zazdroszczę... ja nie wiem w ogóle czy mnie to czeka ;/
ania, suknie super!!!! I ty zamawiałaś ją na internecie tak w ciemno? I czemu ona taka tania? Jak mi koleżanki mówią ile dały za suknie lub wypożyczenie to masakra!!!
A my byłyśmy dziś u lekarza. Natasza waży 8 kg, przy szczepieniu nawet się nie zajęknęła Ponoć idą zęby, ale Natasza zupełnie tego nie okazuje. Lekarka powiedziała, że już się dziąsła podniosły i się coś już kluje. Ja sama jak sprawdzam palcem to czuję, że jest twardo.
Elizka, całusy dla Wiktorka!!! Jestem free teraz cały czas.
zazdroszczę... ja nie wiem w ogóle czy mnie to czeka ;/
ania, suknie super!!!! I ty zamawiałaś ją na internecie tak w ciemno? I czemu ona taka tania? Jak mi koleżanki mówią ile dały za suknie lub wypożyczenie to masakra!!!
A my byłyśmy dziś u lekarza. Natasza waży 8 kg, przy szczepieniu nawet się nie zajęknęła Ponoć idą zęby, ale Natasza zupełnie tego nie okazuje. Lekarka powiedziała, że już się dziąsła podniosły i się coś już kluje. Ja sama jak sprawdzam palcem to czuję, że jest twardo.
Elizka, całusy dla Wiktorka!!! Jestem free teraz cały czas.
reklama