reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Ania - śliczna suknia. Nie mogę się doczekać aż Cię w niej zobaczę :-) A jaki plan na włosy? No i gdzie kwiaty zamawiacie? Spróbuję doczytać bo pewnie już pisałaś, mam straszne zaległości.

reklama
roseann no ja chyba miałąm krótsze włosy od Ciebie i to sporo ale fryzjerka dała rade.O i tu tez mialam niespodzianke przychodze sie czesac na slub a moja fryzjerka u ktorej robilam probna fryzure juz tam nie pracowala i czesala mnie dziewczyna 20 letnia :)

suknie piekna. Chcialam wrzucic pare fotek, ale mam za duzy rozmiar, a nie wiem gdzie schowalam pomniejszone:( balagan w kompie, zaraz moze odzyskam, zobaczymy;)

Karolina, miłego wieczorku i upojnej nocy, hi hi
Leoś widac po Tobie nie lubi zębowych rewelacji:)
Ale R. i tak najbiedniejszy - wizyta Teściowej:p
A fryzurę to chcę podobną do Dareczki:)
Dareczka, warto było wymagac w kwiaciarni.Piękny bukiet.
mnsmile poczekam:)

no zdjęcia naprawdę super!!!
zazdroszczę... ja nie wiem w ogóle czy mnie to czeka ;/
ania, suknie super!!!! I ty zamawiałaś ją na internecie tak w ciemno? I czemu ona taka tania? Jak mi koleżanki mówią ile dały za suknie lub wypożyczenie to masakra!!!

A my byłyśmy dziś u lekarza. Natasza waży 8 kg, przy szczepieniu nawet się nie zajęknęła :) Ponoć idą zęby, ale Natasza zupełnie tego nie okazuje. Lekarka powiedziała, że już się dziąsła podniosły i się coś już kluje. Ja sama jak sprawdzam palcem to czuję, że jest twardo.

Elizka, całusy dla Wiktorka!!! Jestem free teraz cały czas.

Izu dzielna Mała:)
A sukienkę kupiłam w ciemno, bałam się oczywiście, ale właśnie dlatego, że takie ceny w sklepach za rzecz na jeden raz. Przyszła dokładnie taka jak na zdjęciu:)

reklama
Do góry