reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

mnsmile ponawiam prośbę o inspirujące fotki:)
Już widzę ten Wasz taniec na koniec:)Jak z amerykańskiego filmu o miłości. Mam nadzieję, że u nas też będzie tak miło:) Będzie ok 100 osób.

reklama
roseann śliczna sukieneczka zdjęcie to obowiązkowo bedziesz musiała pokazać. U nas też były rozne przoboje w sensie ze zamowilam inna dekoracje samochod inna była (o niebo ładniejsza!) tak samo z tortem tez na lepsze wyszło :) co do zespolu to sie nie wypowiadam ale uszlo w tloku hi hi

z tego co ja sie zorientowalam i z wlasnego doswiadczenia to moge powiedziec ze kwiaciarnie w wiekszosci niestety oszukuja Klientow przy takich imprezach :wściekła/y:

Hej Kochane, u nas ząbkowanie trwa i wcale nie ma się ku końcowi, ale chyba zaczynam się przyzwyczajać ;-) Poza tym wszystko super - dziś mamy szóstą rocznicę zaręczyn i spędzamy sobie miło czas w rodzinnym gronie ;-) tzn. Leoś śpi i niech tak pozostanie do rana.

Stęskniłam się za Wami, a ostatnio jak mam chwilkę to albo net nie działa albo robię tłumaczenie dla ojca (coś tam sobie dorabiam) i tak mi mija dzień... W dodatku czeka mnie wizyta u dentysty, a w przyszłym tygodniu pięciodniowa wizyta babci Leonarda czyli mojej mamy :-) Nie bez kozery zestawiłam te dwa wydarzenie ;-) Czasem mam wrażenie, że borowanie lepsze. nie no, tak źle nie jest - cieszę się, że przyjeżdża bo widziała Leośka tylko raz ale wiem i znam na tyle nasze charaktery, że radość ze spotkania minie nim przejdziemy z auta do domu.
Ania - śliczne te krzesełka. Wy jeszcze tego nie wiecie ale Ania jest mistrzynią w tego typu kwestiach. Leoś, jak się urodził dostał boską książeczkę z kontrastowymi czarno-białymi obrazkami - całkowicie własnoręcznie zrobioną przez Anię :-)
Wiktorku, wszystkiego najlepszego. Buziaczki od bb-cioci :-) i Leośka oczywiście!

Zuza no ja swoja kwiaciarnia bylam zachwycona i kazdemy bym polecila do tej pory jak przychodze to mnie pamietaja (moze dlatego ze mialam duzo wymagan i sie z takimi nie spotkały) nawet jak sie mala urodzila i moja mama mi tam kwiaty kupowala to od Pani z kwiaciarni też Malutka dostała kwiatuszka. Bukietem swoim bylam zachwycona to samo tyczylo sie dekoracji samochodu i tortu

Dareczka PRZEPIĘKNIE! Sukienka, kwiaty, tort...My wszystko różowo- kremowe, więc bukiet będę miała podobny:) O takiej fryzurze marzę, ale mam za krótkie włosy, żeby nakręcone jeszcze z boku na dekolt opadały. I też żywy kwiat, ale róża. Nie wiem tylko jakie okrycie, szal czy bolerko? Mam wątpliwości czy by bolerko do mojej kiecki pasowało:)
Dziękuję!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry