reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej :) jesteśmy :) dziś nad ranem przyjechaliśmy. postaram się nadrobić was jak najszybciej :) szkoda że tak szybko to minęło :( :( ;(

reklama
ELIZA, wszystkiego najlepszego dla synka :)

p.s. to Ty chyba pytałaś kiedyś o przedszkole, czy moja Nat chodzi... narazie nie chodzi do przedszkola, w tym roku jeszcze jej nie posyłam, chcę od przyszłego, jak będzie miała 4 latka :)

Cześć dziewczyny :)

Podczytuję na bieżąco, ale wiadomo jak to u mnie. Praca mnie zżera a pozostały czas w 100 % poświęcam dzieciom :)

U nas tak : ja trwam w swym postanowieniu dietowym, ostatnie pomiar pokazują już -15 kg, więc jest szansa że do świąt będę superlaską :)
Odwiedziłam równiez stomatologa, który obejrzał dokładnie moja paszczę, załatał jedną dziurkę i co najwazniejsze odkamienił moje kły, dzięki czemu mam śliczne ząbki :) Bardzo sie z tego cieszę, że w końcu się wybrałam. Została jeszcze jedna dziurka, 5 sierpnia mam kolejna wizytę :)

Dzieci zdrowe, dokazują strasznie, Natala każdego dnia czegoś nowego się uczy, zrobiła się z niej już taka mała dama :) Bastek już fajny, kumaty, wykonuje proste polecenia czy prośby, nagle z dnia na dzień chyba zaczął wszystko rozumieć. U nas ząbki chwilowo cisza, i dobrze, bo myślałam że oszaleję. Ale ślini się maksymalnie dalej więc myślę że zaraz coś się nowego pojawi. ostatnio zajrzałam mu do paszczęki, mamy 12 ślicznych ząbków :)

A ja to wiadomo, praca praca praca. ale coś tam się kręci więc wiadomo :) a P. ma dodatkową robotę jako instruktor jazdy więc prawie się nie widujemy... jesssuu że o jakiejś intymności nie wspomnę.... zmęczeni jesteśmy obydwoje jak nie wiem, wieczorem brak sił na cokolwiek...

aha, no i wyrwałam się dwa razy z domu bez dzieci na wieczór :)

ot i tyle :) miłego dnia wszystkim :)

hej;)
Eliza sto lat dla Wiktorka;-)

Iza witaj;-)

O i Ola sie odezwala, fajnie;-)

Mi sie dzis znila zuza i roseann, haha:-) moj M sie z wami spotkal bo ja nie moglam, w jakims mieszkaniu Zuzy, hihihi;p pozniej ja tam bylam, i ciagle mi sie siku chcialo, (chyba naprawde sie chcialo) i zeby sie wysiusiac musialam wrzucac do muszli jakies monety, buahahahah, szkoda ze od razu nie napisalam, pewnie wiecej szczegołow by bylo. Zapamietalam jedynie ten kibel-platny!!!!!!!!!!
U nas kicha:( wczoraj bylysmy na zakupach i ok 15 wrociliysmy i Lena nim zasnela bylo przed 16, obudzila sie przed 19, wiec poszla spac po 22, zasnela ok 23, o dzis ok 5.30 sie obudzila i do 7 buszowala po lozku, az zasnela. Wstala o 10. Mialam jej nie klasc spac, ale bylam u siostry i teraz jak wracałam to zasnela, zal mi jej bylo budzic, ale ok 18 juz obudze, bo pozniej kicha:(
A siostra zrobila pyyyyyyyyyyyyszne gofry z bita smietana, i owocami, czulysmy sie jak nad morzem, haha:-D
Ola a Ty stosujesz jakas diete???? -15 to super wynik gratuluje, mi by sie tez przydalo, myslalam nad jakimis tabletkami wspomagajacymi odchudzanie, skoro juz nie karmie, ale nie wiem czy sa jakies dobre, i czy to tylko pic na wode:( no i brak mobilizacji:( moze jakbym juz zrzucila z 2kg to bylo by lzej, a tak nie mam samozaparcia:(
No nic, lece dalej, papa

Ola super wyniki, jest się czym chwalić
Mnsmile płatny kibelek hi hi dobre :) oj to sie z Lenką miałaś. Nasza dobrunia zaczyna sama zasypiać zaczyna się kłaść na poduszkę i za "100" razem zasypia na brzuszku ale musi ktos byc przy niej bo jak jej znikne z pola widzenia to jest placz
Pałeczka a gdzie gofry dla nas????
Ja dzis gorszy dzien mam ale na szczescie juz jest lepiej dużo.

reklama
Do góry