reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

roseann super to wygląda. a chcesz zrobić to takie wielkie??? z poduszką do siedzenia???

czy wy jesteście tak samo zmęczeni jak ja???
Tak, ma byc duże, bo Maja to bańka wstańka. Uwielbia się rozpędzac i przewracac, taczac po poduchach itp. Może Holly opowie jak się ostatnio zachowywała u nich Maja w psim legowisku:-D

U mnie tylko oczy zmęczone od gapienia się w kompa ( od tygodnia szukam i nie mogę znaleźc naszyjnika albo łańcuszka na ślub:wściekła/y:. Jak by Wam cos wpadło w oko srebrno- perłowego do podeślijcie linka).
I ja bym się pogodą nie martwiła. Przecież często się prognoza nie sprawdza;-)

reklama
dzień dobry :-D
my niedawno wstałysmy,. Lena obudziła sie o 8, ale jeszcze lezaylysmy dluuuuuuuugo;-) myslala ze uśnie ale jej sie nie udało;-) no i dzien jak co dzien. Musze cos na 2 danie wymyslic, bo mam zupke z wczoraj... nie mam pojecie co?
Daria co u was?

No dzien dobry:) No pomysl z kojcem byl bardzo dobry Domka poszla spac po 21 i obudzila sie o 3.30 :) i juz przestawila sie na 1 spanie w dzien wlasnie usnela ciekawe ile pospi:)

Dziewczyny, macie jakis kontakt z mamą Julki?
Poszukuje dobrego neurologopedy w naszej okolicy, może Wy cos słyszałyście?
Franiu musi miec zajęcia min 2 x w tygodniu, daleko takim systemem jak teraz nie zajedziemy:(

Dziewczyny, macie jakis kontakt z mamą Julki?
Poszukuje dobrego neurologopedy w naszej okolicy, może Wy cos słyszałyście?
Franiu musi miec zajęcia min 2 x w tygodniu, daleko takim systemem jak teraz nie zajedziemy:(

Aga, znam dziewczynę, która mogłaby Ci pomóc, jest neurologopedą i prowadzi terapię w Jeleniej. Kilka osób do niej chodziło z dzieciakami, chwalili, ale w necie znalazłam jedną opinię o niej, która w sumie może być prawdziwa...

cytuję: Komentarz:
nie polecam tej pani,nie posiada jeszcze wiedzy niezbędnej do nauki poprawnej mowy u mojego dziecka

Po pierwsze ktoś napisał mojego dziecka, a nie wiemy w czym tkwił problem, po drugie fakt jest młoda ...
Wiesz, zawsze możesz spróbować na wizytę się umówić ...
miejscowość: Jelenia Góra, woj. dolnośląskie
rodzaj placówki:
nazwa placówki: adres: Pocztowa 5/5
kod pocztowy: 58-560
telefon kontaktowy: 691113623
email: dagles@interia.pl

Powołaj się na nas jesli chcesz, Artur pracował z jej mężem jakis czas temu ... wiesz z braku laku, no nie wiem, zdecyduj

Buzka dla Was!

Aga ja niestety nie pomoge.

Dziewczyny poradzcie cos dobrego na katar dla dziecka. Wlasnie sie chyba Malej zaczyna, caly dzien kichala, a teraz c chwila sie budzi, i zapchany nosek juz ma:-( jak ja tego nienawidze... Widze jak sie bidulka meczy...

Monika ja bym inhalację z soli zrobiła od razu. Po inhalacji mozna pdać jakieś krople (np nasivin - lunie bo w aerozolu) i potem już inhalacje z soli izotonicznej.

Kasiu, dzieki.
Wiesz cos o jej kwalifikacjach? Kiedy skończyła studia neurologop, akie szkolenia w czym sie specjalizuje itd?

reklama
hej;-D
co u was?
Ja wlasnie wcinam obiad, Mala sprzedalam babci;-) hihi
ogolnie noc jakos minela, mala spala, wiercila sie, tylko wieczorem jeszcze poplakala. Nie da sobie wyczyscic noska, ale walcze z Nia. kupilam kropelki i jakies witaminki moze katar przejdzie i obejdze sie bez lekarza
Holly, Ilizkacz co u was??? cos ostatnio milczycie:(

Do góry