reklama
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
ZUZKA Seba ma chyba 12 ząbków, ciężko określić bo mały w szczenę nie da sobie pozaglądać za dlugo. w każdym razie od kiedy mi Aga podzruciła ekstra żele na ząbki ti... inna bajka, mały śpi w nocy no i w dzień duuużo lepszy.
Dzięwczyny - ja śniadanie jem koło 15 a potem wieczorem koło 22 kolację. teraz przechodze katorżniczą dietę coby po karmieniu jakieś ze 2 - 3 rozmiary zrzucić i miec pretekst do wymiany ciuchów narazie mam gdzieś - 10 kg więc jest postęp, ale bywają dni że ciężkooooo.
No to wracam do roboty
Dzięwczyny - ja śniadanie jem koło 15 a potem wieczorem koło 22 kolację. teraz przechodze katorżniczą dietę coby po karmieniu jakieś ze 2 - 3 rozmiary zrzucić i miec pretekst do wymiany ciuchów narazie mam gdzieś - 10 kg więc jest postęp, ale bywają dni że ciężkooooo.
No to wracam do roboty
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Ola, -10??? o kurka, gratuluję!!
Ja jem dużo. Za dużo słodkiego. Wkurza mnie to bo mi sie na doopsku już odkłada
Holly baaardzo schudła (stwierdziłam ostatnio z zazdrością;-))
Wpadłam tylko napisac, żebyście nogdy z dziecmi nie przyjeżdżały do Mielna na wakacje.
Poza tym trudny dzień za nami. zawsze pierqwszy dzień na turnusie jest trudny. Na basenie była rzexnia, ale przynajmniej kurdupelek nie zapawił basenu. To juz sukces.
Spokojnego wieczora
Ja jem dużo. Za dużo słodkiego. Wkurza mnie to bo mi sie na doopsku już odkłada
Holly baaardzo schudła (stwierdziłam ostatnio z zazdrością;-))
Wpadłam tylko napisac, żebyście nogdy z dziecmi nie przyjeżdżały do Mielna na wakacje.
Poza tym trudny dzień za nami. zawsze pierqwszy dzień na turnusie jest trudny. Na basenie była rzexnia, ale przynajmniej kurdupelek nie zapawił basenu. To juz sukces.
Spokojnego wieczora
Kaasiutka
z morza to my mamy b niewiele. Franiu boi sie wody i piasku. takie typowe dość zaburzenie SI. Mam wrażenie e teraz jest gorzej niż w maju - pewnie przez ten tłum na plaży. Dzis wytrzymał z pół godz na plazy. I to większośc czasu wczepiony we mnie.
najbardziej lui podziwiać morze i plaże z góry schodów zejścia na plażę
Powalczymy z materią
Kurcze jakbym była bogata to bym kupiła Franiowi quada (hmm jak to sie pisze), co by Franczesko jeździł sobie po plaży, on taki pasjonat autek. Super ze pierwszy dzien już za Wami, teraz będzie lepiej ...
Olu, a jakiś sprawdzony żel? Mój Miłek chyba zaczyna ząbkowac
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
:-) Dzieki Kacha. A tak apropos - czy wasze dzieci tez tak mają - w domu 1000 autek / lalek Barbie / wpisz odpowiednie, ale to 1001 nowe/kolezanki/kolegi jest 100 x lepsze?:-)
Olu, ja tez zaciekawiona tematem żelowym - czy którys preparat sie sprawdził?
Olu, ja tez zaciekawiona tematem żelowym - czy którys preparat sie sprawdził?
Ja nie wspomnę że dalej borykam się co najmniej z 12 kg!!! Moje marzenie to wrócenie do wagi sprzed pracy przy biurku, czyli 60 kg.
Będę kombinować jakby tu wyrwać się na ćwiczenia. Chciałabym pójść do SP 11 do laski, która robi tam fitness no i wyczaiłam, że w Pałacu Wojanów jest aqua aerobic. Poleca ktoś?
Aga wdychajcie jod i dzielnie się spisujcie
A u mojej Nataszki zębów brak ;/
Dzisiaj poważna sprawa - zjadła cały (długi) biszkopt
Będę kombinować jakby tu wyrwać się na ćwiczenia. Chciałabym pójść do SP 11 do laski, która robi tam fitness no i wyczaiłam, że w Pałacu Wojanów jest aqua aerobic. Poleca ktoś?
Aga wdychajcie jod i dzielnie się spisujcie
A u mojej Nataszki zębów brak ;/
Dzisiaj poważna sprawa - zjadła cały (długi) biszkopt
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
aaaaaaaaaaaaaaa właśnie!!!!!!!!!!! Franc ostatnio (na tej muzykoterapii) rąbnął czyjeś autko!!! Żółte, metalowe
Prosimy właścicielkę o przyznanie sie do straty....
Przeeeeeepraszam za syna:-)
Prosimy właścicielkę o przyznanie sie do straty....
Przeeeeeepraszam za syna:-)
Al.Szyszkowska
Aga, oba się sprawdziły Chociaż ten na noc chyba mało smaczny bo Seba marudził podczas smarowania, no ale za to potem spal całą noc bez pobudki
Kaasiutka : Baby Orajel znieczulający zupełnie dziąsła - na noc - produkcji amerykanckiej oraz szwabski dentinox gel n w mojej laickiej ocenie przebijają na łeb wszelkie polskie wynalazki.
Mielno latem... przed dziećmi pracowałam tam 3 miesiące właśnie sezonu letniego i mam sentyment. ale z dziećmi to ja bym wolała jakieś jeziorko, ciszę, spokój i brak ludzi oraz sklepików
Kaasiutka : Baby Orajel znieczulający zupełnie dziąsła - na noc - produkcji amerykanckiej oraz szwabski dentinox gel n w mojej laickiej ocenie przebijają na łeb wszelkie polskie wynalazki.
Mielno latem... przed dziećmi pracowałam tam 3 miesiące właśnie sezonu letniego i mam sentyment. ale z dziećmi to ja bym wolała jakieś jeziorko, ciszę, spokój i brak ludzi oraz sklepików
reklama
Monia ja tez niestety jem tak pozno obiady bo moj D. tak wraca z pracy wiec jemy razem... buuu... a pozniej d*** mi rosnie... ;-)
Ola wooo gratuluje! jak Ty to zrobilas? jestem pelna podziwu! :-)
mi by wystarczylo -5 ale jak ja mam to zrobic jak ja jestem nalogowcem i musze jesc slodycze
Dentinox jest super wiec tez polecam, ale ja uzywam w kropelkach bo ten w zelu szybko sie konczy a kropelki sa bardziej wydajne... tyle ze kropelki kupuje tutaj bo w pl nigdy nie spotkalam... nawet sama probowalam dentinoxu jak mi 8 wychodzila haha
Aga to mamy cos wspolnego ;-) bo ja bez slodyczy zyc nie moge hehe
haha czyjes zabawki sa zawsze najlepsze!
Kasia, Iza juz zabkuja? ja tez tak myslalam jak Mala miala ok.5mc bo tak kombinowala... ale mimo to pierwszy pojawil sie dopiero w 9mc :-)
Iza ja chodzilam kiedys kiedyyys w jg na aerobik i bylo super! :-)
Ola wooo gratuluje! jak Ty to zrobilas? jestem pelna podziwu! :-)
mi by wystarczylo -5 ale jak ja mam to zrobic jak ja jestem nalogowcem i musze jesc slodycze
Dentinox jest super wiec tez polecam, ale ja uzywam w kropelkach bo ten w zelu szybko sie konczy a kropelki sa bardziej wydajne... tyle ze kropelki kupuje tutaj bo w pl nigdy nie spotkalam... nawet sama probowalam dentinoxu jak mi 8 wychodzila haha
Aga to mamy cos wspolnego ;-) bo ja bez slodyczy zyc nie moge hehe
haha czyjes zabawki sa zawsze najlepsze!
Kasia, Iza juz zabkuja? ja tez tak myslalam jak Mala miala ok.5mc bo tak kombinowala... ale mimo to pierwszy pojawil sie dopiero w 9mc :-)
Iza ja chodzilam kiedys kiedyyys w jg na aerobik i bylo super! :-)