reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Franiowa nasze ;) ale nic nie szkodzi , niech Frankowi sluzy ;) moja mala za bardzo nie ubolewa a raczej pewnie nie pamieta ze takie miala ;* Caluski Od Emilki dla Franulka

Kasia, Iza juz zabkuja? ja tez tak myslalam jak Mala miala ok.5mc bo tak kombinowala... ale mimo to pierwszy pojawil sie dopiero w 9mc :-)

Kurcze dziąsła ma napuchnięte a lekarz mu w buźkę nie patrzył bo nie chodzę po lekarzach (nie szczepię narazie małego w ogóle na nic). Ślinotok ma taki, ze ulala, nie jest jakos specjalnie marudny ale wszsytko do buzi ... własnie teraz odkrył ze można do buzi i palce od nogi wsadzić ma więc nową zabawkę;) :szok:

zuza mojej wyszly dwa pierwsze zabki jak miala 6 miesiecy, mojej kumoeli synkowi jak mial 4... roznie z tym jest
o kurde super sprawa, takie bajery, juz u kogos widzialam cos podobnego, hmmmm niech pomsysle

roseann super to wygląda. a chcesz zrobić to takie wielkie??? z poduszką do siedzenia???

czy wy jesteście tak samo zmęczeni jak ja???

właśnie sprawdziłam pogodę na mój urlop - booooosko. ma lać!!! ale ma się poprawić na koniec pobytu jeeeej :)

reklama
Do góry