reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
z morza to my mamy b niewiele. Franiu boi sie wody i piasku. takie typowe dość zaburzenie SI. Mam wrażenie e teraz jest gorzej niż w maju - pewnie przez ten tłum na plaży. Dzis wytrzymał z pół godz na plazy. I to większośc czasu wczepiony we mnie.
najbardziej lui podziwiać morze i plaże z góry schodów zejścia na plażę
Powalczymy z materią:)

Aga powodzenia:) i duzo sil dla Frania;-)
ja za mlodu lubiłam mielno;) ze wzgledu na imprezy;) ale rozumiem Cie Aga ze w Twojej sytuacji masz dosc... bo nocą sie dzieje...
a ja spadam. Powiem wam ze mialam leniwy weekend, a czuje sie na maxa zmeczona:( chyba ten upal tak dziala... moze jutro bedzie lepiek;)

Dzień dobry!
mnsmilejest lepiej:-)chmury- przynajmniej w Karpaczu.
FraniowaMamomoże w tygodniu będzie choc trochę spokojniej. Trzymam kciuki za postępy Frania. No i żeby morze polubił:-)

Cześć dziewczyny :) wpadłam się przywitać i napisać, że uff... chyba ząbki Bastkowi trochę odpuściły bo jakiś taki lepszy jest :) Ja jak zwykle dokonuję cudów by łączyć pracę i poświęcać czas dzieciakom i jakoś ogranąć wszystko. Jakoś idzie choć zdażają sie wpadki - przedwczoraj zauważyłam np. że mam uprane pranie w pralce sprzed dwóch dni :)
Dziś w końcu chwila oddechu, trochę chmur i chlodniej :) nareszcie :) Nie wiem jak Wy, ale ja po prostu nienawidzę upałów, zawsze sie śmieję że powinnam mieszkać w Anglii albo Irlandii :)

No nic, u nas wszystko w porządku :)
Buziakosy, muszę lecieć, robota czeka :) Miłego dnia

Ello :-)
u nas slonko i upal wiec az nie chce sie siedziec w domku :-)
Mała przed chwilka zasnela wiec trza obiadek jakis skrecic....

Aga bawcie sie dobrze i wracajcie z nowymi sukcesami!

Ola haha ja tez tak kiedys mialam ze na drugi dzien zorientowalam sie ze zapomnialam pranie rozwiesic :-D troszke czasem zakrecone jestesmy ;-)
a ile Seba ma juz zabkow? my nadal czekamy na 3 a one mecza i mecza i nie chca sie przebic wrrr...

hej;)
ale pogoda;( zaczelo padac, Mala spi, a ja szykuje obiad, dzis pieke skrzydelka, tesciowa ziemniakami sie zajmuje;) trza sie dzielic robota:D musze je opanierowac jeszcze i upiec, narazie sie susza, po czyszczeniu- najgorsza robota.
Oj z tymi zebami to sie Szkraby namęczą, ja akrurat męcze sie z osemka i mam dosc, od tyg nie moge gryzc, napuchniete dziaslo, masakra, a maluszkom wspolczuje... Moja ma juz wszystkie jedynki, dwojki, czworki, i teraz wychodza trojki, juz kazda wyszla po troszku,ale wciaz sie przebijaja... smok ciagle w uzyciu:( i paluszki w buzi:( ale coz. Lenka chociaz szczesliwa bo Misia jej wrocila, juz moga sie znow bic:-) bawic:-) heheh:-D
uciekam dalej robic zanim mam w miare dzien dobry, bez lenia dzis;) hihihi
milego dnia dziewczyny

Mnsmile ja proponuje z 8 wybrac sie do zebologa zeby zrobili naciecie a wtedy szybciej zab wyjdzie i nie bedzie tak bolec! ja tak zrobilam i ulga byla ogromna ;-)
hehe u nas identyczna sytuacja z zabkami - a te 3 juz prawie prawie :tak:

reklama
Zuza poprosimy i do nas słonko

Ola chyba każda z nas jest czasem zakręcona, jeszcze Ty zajmujesz się dwójką dzieciaczków plus praca - oj podziwiam Cię że dajesz sobie z tym radę

Mnsmile o to Lenka znowu ma towarzyszkę zabaw pewnie szczęśliwa że Dominika już jest. A my kupujemy huśtawkę i montujemy w domu, może uda się na chwilę spokoju i mniejszego zwracania uwagi na mojego szogunka :) bo wszędzie jej pełno, licze ze dzieki niej choc obiad uda mi sie robic :) bo tak to musze czekac az A. wstanie po nocce albo jak wróci z pracy a jesc obiad po 16 to dla mnie bardzo późno :( no ale ważne żeby mała miała my to tam na dalszy plan :)

Do góry