reklama
Kaasiutka
Fanka BB :)
hej
u mnie kiepsko ... a dokladnie to kiepsko sie czuje bo chyba nerka mi cos znowu szwankuje
caly bok juz mnie az boli i to coraz bardziej zamiast mniej... zastanawiam sie czy nie lyknac ketonalu ale boje sie ze mi bol tak zagluszy ze jak bedzie naprawde zle to zamiast isc do lekarza bede sie cieszyc....
jak bedzie sie tak rozwijac to chyba lekarz nie unikniony :-(
poza tym w czwartek po drodze z angli do pl ma zajrzec do nas kuzynka z rodzinka (maz i mala dzidzia ktorych jeszcze nie znam ;-)) a wieczorem wszyscy jedziemy do pl! ale tylko na chwilke... w jg bedziemy doslownie pare godzin a pozniej jedziemy po moja Mame i zabieramy ja do siebie i w sobote na noc juz wyjezdzamy spowrotem....
kochana do lekarza i to juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ponad m-c temu tez byłam taki chojrak, ze niby wytrzymam, lewa nera mnie nawalała tydzień, przeszło i sie cieszylam ze super ze bez antybola .... na drugi dzien zaczela mnie bolec prawa a w nocy łaziłam po ścianie i wyłam z bólu ... od razu do lekarza droge znalazłam
Dareczka
Mnsmile a Ty spać już nie miałaś iśc
Dareczka
he he dobre
mnsmile
miałam i co? czekam na R az sie opuska i razem pojdziemyMnsmile a Ty spać już nie miałaś iśc
Dareczka
Zmęczona...a tu jeszcze trzeba trochę ogarnąć
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cześć dziewczyny, dojechalismy.
Mielno w lipcu to porażka.. Tłumy ludzi, wieczorem patafiany w autach z glosnikami na maxa, piszczące panienki.
Od jutra zajęcia.
Uściski dla Was wszytkich
Mielno w lipcu to porażka.. Tłumy ludzi, wieczorem patafiany w autach z glosnikami na maxa, piszczące panienki.
Od jutra zajęcia.
Uściski dla Was wszytkich
hej Aga :-) No ja Mielna nienawidzę, mam swoje poważne powody i to się pewnie nie zmieni. Tznb. nienawidzę od 99 roku, wcześniej lubiłam ;-) Ale w sumie to nie licząc kilku chlubnych wyjątków to w wakacje nad całym Bałtykiem króluje styl "wiejsko-czarodziejsko" i "mix fantastik-plastik" ;-) Trzymajcie się Kochani!
reklama
Dareczka
Aga to udanego pobytu i czekamy na info o postępach Frania