reklama
Dareczka
Fanka BB :)
Dzień dobry
Pałeczka
Dzien dobry
Pałeczka
Hehe to ja was kiedys zaprosze na rafaello
Kaasiutka
hej laski ,
melduje ze po 4 godzinach w końcu zasnąl
ciekawe na jak dlugo
musze ogarnac dom jeju :/
melduje ze po 4 godzinach w końcu zasnąl
ciekawe na jak dlugo
musze ogarnac dom jeju :/
mnsmile
ciotki klotki srnik zaczarowały;-) i doopa!!! galaretka nie stężała, i po serniku..... pływa sobie w tortownicy.... Także nie macie czego żałować. zawsze jak mam @ ciacha nie wychodzą. By to szlag...
No dzień dobry, a dobry bo Nas Daria z Dobrusią odwiedziły. Dziewczynki ładnie sie bawiły;-) Oby wiecej takich spotkań w szerszym gronie;-)
Teraz zmajstruję jakiś obiad, dzis chyba będą fryty z jajem sadzonym- jak dla mnie najlepsze jedzonko. Moze kalafiorek usmaze do tego
chwile pokropiło i juz mamy słonko:-)
No dzień dobry, a dobry bo Nas Daria z Dobrusią odwiedziły. Dziewczynki ładnie sie bawiły;-) Oby wiecej takich spotkań w szerszym gronie;-)
Teraz zmajstruję jakiś obiad, dzis chyba będą fryty z jajem sadzonym- jak dla mnie najlepsze jedzonko. Moze kalafiorek usmaze do tego
chwile pokropiło i juz mamy słonko:-)
Dareczka
Co tam sernik ważne że miłe przedpołudnie było a na bawiące się dziewczyny fajnie było patrzeć w szczególności jak Lenka przytulała Dobrunię
hej
u mnie kiepsko ... a dokladnie to kiepsko sie czuje bo chyba nerka mi cos znowu szwankuje
caly bok juz mnie az boli i to coraz bardziej zamiast mniej... zastanawiam sie czy nie lyknac ketonalu ale boje sie ze mi bol tak zagluszy ze jak bedzie naprawde zle to zamiast isc do lekarza bede sie cieszyc....
jak bedzie sie tak rozwijac to chyba lekarz nie unikniony :-(
poza tym w czwartek po drodze z angli do pl ma zajrzec do nas kuzynka z rodzinka (maz i mala dzidzia ktorych jeszcze nie znam ;-)) a wieczorem wszyscy jedziemy do pl! ale tylko na chwilke... w jg bedziemy doslownie pare godzin a pozniej jedziemy po moja Mame i zabieramy ja do siebie i w sobote na noc juz wyjezdzamy spowrotem....
u mnie kiepsko ... a dokladnie to kiepsko sie czuje bo chyba nerka mi cos znowu szwankuje
caly bok juz mnie az boli i to coraz bardziej zamiast mniej... zastanawiam sie czy nie lyknac ketonalu ale boje sie ze mi bol tak zagluszy ze jak bedzie naprawde zle to zamiast isc do lekarza bede sie cieszyc....
jak bedzie sie tak rozwijac to chyba lekarz nie unikniony :-(
poza tym w czwartek po drodze z angli do pl ma zajrzec do nas kuzynka z rodzinka (maz i mala dzidzia ktorych jeszcze nie znam ;-)) a wieczorem wszyscy jedziemy do pl! ale tylko na chwilke... w jg bedziemy doslownie pare godzin a pozniej jedziemy po moja Mame i zabieramy ja do siebie i w sobote na noc juz wyjezdzamy spowrotem....
reklama
Dareczka
Zuza uważaj na siebie i najlepiej skonsultuj to z lekarzem, skoro to nie pierwszy raz to tym bardziej musisz zadbac o swoje zdrowie. A co u Lenki?