reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Kasia nie tam zaden kurier. TY pakuj Miłosza i do Wojanowa przyjezdzajcie jutro na ten sernik:-D

jutro dupa, odpada ... Ola jutro wraca z kolonii ... poza tym ojciec (tesc znaczy) okazało sie ze musi miec operacje i teraz Artur z nim w szpitalu walczy, a jutro mi sie tesciowina zjeżdza coby męza wspierac:p
Ale juz wiem gdzie mieszkasz:p

Dareczka ............. ahhahaha dobre ;) ale Monia to wiesz, niby jej sie nie chce a za chwile trzy blachy zrobi :p

Roseann, wiesci nie dostałam

Monika, ja chce sernik też!!!

Franc spi, wygląda więc na to, ze to jego taki zwyczajowy rzyg przedsenny był. Oby
Ale musiałam iść pod prysznic bo mi sie zdrowo oberwało.

dobra, All wystawione, pakowanie
po drodze zgarniamy Natkę, jutro do szczecina, do siorki, w niedzielę rano na turnus
oby sie tylko w basenie nie porzygał, juz raz rzygi w locie łapaliśmy
Sorrrrry ze przy serniku:) Zarzygana rzeczywistość:)
maaaaam głupawke i stersa przedwyjazdowego, dlatego tak gadam bez sensu

Moje psy też dziś w pawiowym nastroju ;-)
Aga - bedziecie mieć tam kontakt ze światem via net? Ucałuj Franulę i jedźcie ostrożnie!
Monia - ja nie wiem czy jutro dam radę :-( Ale sernik jest niezłym motywatorem, przyznaję.
Roseann - ja też mam cel na ten sam dzień co Ty ;-) Ale raz w tygodniu szaleję :-) I właśnie miałam pytać i wciąż ucieka - jak "Mag"?

a ja padnięta, częśc prasowania zrobiona - jutro ta druga, gorsza część. A przed chwilą z nudów łazienkę umyłam - człowiek to głupi jest, zamiast poleżeć, poczytać...

jutro dupa, odpada ... Ola jutro wraca z kolonii ... poza tym ojciec (tesc znaczy) okazało sie ze musi miec operacje i teraz Artur z nim w szpitalu walczy, a jutro mi sie tesciowina zjeżdza coby męza wspierac:p
Ale juz wiem gdzie mieszkasz:p

Dareczka ............. ahhahaha dobre ;) ale Monia to wiesz, niby jej sie nie chce a za chwile trzy blachy zrobi :p
No szkoda:-( ale jak tylko powiesz ze wpadniecie, zrobie i dla was;-)
aha nie wiem czy pisalam ale to sernik na zimno;-P

Karola "Mag" podobał mi się baaardzo, dwie noce zarwałam:) ,ale czy aż "arcydzieło"?Oni zawsze przesadzają, a ja łykam jak dziecko a potem się dziwię:)
Miałam Ci oddac na "muzyce", ale wyleciało.I nie spytałam też co z Dingiem?
I też dziś mega prasowanie miałam, na szczęście znienawidzone koszule tylko dwie:))

jutro ok 10 Daria z Dobrusia są u mnie. Jak ktos jeszcze ma ochote, zapraszam;-)

zuza co u was? czemu milczysz ostatnio??????????????????????????????????????

No szkoda:-( ale jak tylko powiesz ze wpadniecie, zrobie i dla was;-)
aha nie wiem czy pisalam ale to sernik na zimno;-P

na zimnoooooooooooooo mniam! Odwiedze bankowo ;)
Hollus pozdrów MOnie tylko jak ją zobaczysz, byłam ciekawa czy wszystko ok, bo w szpitalu to niezle nas faszerowali wtedy :/
Aga trzymam kciuki jedzcie ostrożnie!

odmeldowuje się bo mój cielak dzis wyjątkowo cyckowy jest wrrr:wściekła/y:

reklama
Ja chcę!!:)

Kurna, jeszcze przed wyjazdem do przychodni musimy zajechac, zapomniałam o zaświadczeniach na turnus, szlag!!:wściekła/y:

Karo, mieć łąćznośc będe, ino nędzną, bo tam zasuęg taki na pół albo i ćwierc kreski ino. Ale będe was podglądać i dawac znac co u nas.

Całusy dziewczyny od nas i usciski
uważajcie na siebie!!!!

Do góry