reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Super, że jesteś zadowolona i Franiowi będzie wygodnie.
My jeździmy od początku jednym wózkiem wielofunkcyjnym i nie zmienię go na inną spacerówkę choc jest ciężki. Kosztował 650 zł.A ta parasolka co przyszła, kosztowała 110 zł, ale jak już pisałam będzie tylko na awaryjne sytuacje, bo ma zwyczajnie za słabe amortyzatory i na nierównościach na pewno będzie Małą "trzepało".

reklama
Tak, jednak stanęło na Peg Perego Pliko P3. Rewelacja. Oparcie do pionu, pięknie się składa, regulacja podnóżka, Franmiu super siedzi ..aaa buda opuszcza się az do pałąka. Chodziłam po sklepie w kółko z pół godziny (bo cena), ale..wyciągnęlismy wszystkie karty kredytowe i sie udało:)
Cieszę się jak cholera, o cenie już nie myślę. Wazne, żeby Franiowi służył.

Ale jestem zmęczona jak szlag.
DZiś już się (raczej) więcej nie odezwę, bo pakowanie nas czeka, musze jeszcze trochę na allegro powystawiać.

Roseann, ile Ty płaciłas za swoją spacerowkę?

Dobry wybór !!!!!!!!!!!!1

Tez mam takie wrażenie. Musiałam dzis nawet przewieźć Frania do sąsiadów w tej nowej spacerówce i..dała radę.

Pakuję się, wystawiam aukcje, w międzyczasie wytarłam megarzyga Franiowego.. Kurde, mam nadzieję, że to taki jego rzyg zwyczajowy a nie poczatek jakiejś infekcji bo sobie w łeb palnę.
Nie, to tylko takie normalne rzyganko było, nie?..:no:

Tez mam takie wrażenie. Musiałam dzis nawet przewieźć Frania do sąsiadów w tej nowej spacerówce i..dała radę.

Pakuję się, wystawiam aukcje, w międzyczasie wytarłam megarzyga Franiowego.. Kurde, mam nadzieję, że to taki jego rzyg zwyczajowy a nie poczatek jakiejś infekcji bo sobie w łeb palnę.
Nie, to tylko takie normalne rzyganko było, nie?..:no:

normalne normalne!
raz rzygnął i już ;)

hej;-)
Aga super ze udalo sie kupic spacerowke:-) oby wozek sluzyl. I oby rzyganko Frania nie bylo niczym powaznym:)
Roseann tak zwykle jest z parasolkami, moj wozek mial miec amortyzatory i jakos ich nie czuje, te kola piankowe, sa male i wg mnie fatalne... ale jakos dajemy rade, na szczescie juz coraz mniej wozka uzywamy, chyba ze ruszamy w miasto:-)
Wiecie co? Moje dziecie dzis w dzien nie spalo ani MINUTY!!!!!!!!!!!!! Wstala ok 9.20 i polozylam ja przed 20, ale cos sie wierci, ciekawe jak pospi. Usypialam ja w dzien, lecz nie w glowie byl jej sen, wiec wzielam Lene pod pache i na ogrod:-)
I wlasnie robie ciacho-sernik na zimno. A nie chce mnie sie:( ale dam rade,

hej;-)
Aga super ze udalo sie kupic spacerowke:-) oby wozek sluzyl. I oby rzyganko Frania nie bylo niczym powaznym:)
Roseann tak zwykle jest z parasolkami, moj wozek mial miec amortyzatory i jakos ich nie czuje, te kola piankowe, sa male i wg mnie fatalne... ale jakos dajemy rade, na szczescie juz coraz mniej wozka uzywamy, chyba ze ruszamy w miasto:-)
Wiecie co? Moje dziecie dzis w dzien nie spalo ani MINUTY!!!!!!!!!!!!! Wstala ok 9.20 i polozylam ja przed 20, ale cos sie wierci, ciekawe jak pospi. Usypialam ja w dzien, lecz nie w glowie byl jej sen, wiec wzielam Lene pod pache i na ogrod:-)
I wlasnie robie ciacho-sernik na zimno. A nie chce mnie sie:( ale dam rade,

Monia kawalek ciasta kurierem do jeżowa poproszę!

Franiowa będzie dobrze, mały jest dzielny więc na pewno to nie infekcja, dużo zdrówka dla niego. Super że macie już wózeczek i że zadowolona jesteś a Franiowi przynajmniej bedzie wygodnie :)

Moja dziś spi od 20.30 :)

reklama
Do góry