reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Rany, jak Ola ma jelitówkę??? Jezu, jakaś epidemia czy jak?? Natka nic mi nie mówiła, w piątek mamy Natke odebrac i leciec dalej na turnus.
Pisz co wiesz, Kasia.

McLareny sa duże i takie workowate, musiałabym małego przymierzyc. Szkoda, że się nie zgadałyśmy wczesniej:(
A ten Mamas&Papas kurka, nigdy nie słyszałam..

Narazie przeglądam PegPerego.
Macie jakieś doswiadczenia z tą firmą?

wirus na kolonii .... ponoc Ola kończy, tak mówiła mi babka z kolonii, ale dziś dzwoniła ze następna osoba ma z domku obok, wiec chyba to jeszcze nie koniec ...
ja mam peg perego, tylko gondole z której sie robi spacerówke nie mam tej laski, ale jestem zadowolona z tego typu. lekki wszedzie sie wsadzi zwrotny ... nie wiem jak chcesz to podjedz zrobie spacerówke i Frania wsadzisz ;)

reklama
A..chrzanię Bachledę-C:)
Kurcze, musze najpierw przymierzyc młodego. Tylko Ty nie masz tego typu akurat.

Cholera, dzwonię do Natki

Aga ten ORA jak dla mnie super, sama go chcialam, i to bylo z 3-4mies temu- byl o 100zl drozszy:) wiec okazja:)

A..chrzanię Bachledę-C:)
Kurcze, musze najpierw przymierzyc młodego. Tylko Ty nie masz tego typu akurat.

Cholera, dzwonię do Natki

no ja mam ten
mamas&papas SKATE od 0-3lat głęboko-spacerowy (1682091870) - Aukcje internetowe Allegro
w sumie ten sam stelaż ale jak robie spacerowke to nawet podobny ... serio z mojego jestem zadowolona, kurde nie znam nikogo kto ma tą spacerówę .... Pewnie Natka się oprze wirusowi, juz by miała jak cos, bo razem sa w pokoju ... pewnie wirus polazł juz dalej

No właśnie przeczytałam b niepochlebną wypowiedź na BB o tym wóżku
Kurde no!

Dzwoniłam do Natki. Ona juz miała 2 dni temu bół brzucha, ale na tym sie właściwie skońćzyło. Mam nadzieję, że to było to, kurka.

Osiwieje przez ten wózek..

reklama
Do góry