reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej wam.
No my mamy też około 10 kg spacerówkę. ale spokojnie ją podrzucam do samochodu ;> Aga nie testowałam jej i nie wiem jak dziecko siedzi :( więc też za bardzo nie doradzę :(

Roseann widziałam twoje aukcje - świetna koszulka - queen of the universe :) szkoda że 68 tylko ;/

reklama
Kasia, Franka skręca w bok, tzn on nierówno obciąża miednicę..tzn (;-)) usiądź sobie na jednym posladku i bedziesz wiedziała o co chodzi. Dlatego nasz xlander odpada, ten najnowszy model, bo za szeroki - młody ma za dużo miejsca. Będe sprzedawała.
Kupiłam na allegro grzmota na spacery wokół domu, jest ok, ale 20 kg władować do auta to ja dziękuję..jeszcze takie wielkie. Można z wysiłku w gacie narobić..
Dlatego do auta chce jakąs zgrabną
waską w miarę
tanią w miarę
najlepiej na pojedynczych kółkach
spacerówkę
Wymagam zbyt wiele. Wiem kurka:no:

reklama
Roseann - ja to zawsze ze współczuciem patrzę na te mamy które z takimi min-parasolkami na malutkich kółeczkach pomykają po Karpaczu...

My mamy spacerówę Mutsy i generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni, ale spakować Leosia, wózek, psy i jakiś bagaż to twardy orzech do zryzienia ;-) Tak naprawdę to u nas większość tras spacerowych chyba nie nadaje się dla żadnych wózków, tylko chusta albo nosidło...

Do góry