reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
ufffffffff jestem;) wczoraj ktos mi neta zabrał, ale niedawno oddali:-D

witam nowa mamusie:)

co do muzykowania ja bede:):) na 100% fajnie ze znow sie spotkamy w wiekszym gronie, jednak szkoda ze nie w komplecie... nie da sie chyba tak zeby wszyscy byli niestety... na szczescie pewnie bedzie jeszcze mnostwo okazji do spotkan:):)

dziewczyny ja dzis poszlam na spacerek do Palacu, i patrze a tam na mostku za palacem cos kreca, myslalam ze jakies fotki robia, ale widze kobieta normalnie ubrana gada przez tel, dziwne mi bylo, ale olalam sytuacje poszlam dalej, i chodzimy z Mala, i oni sie przeniesli i pozniej obok nich przechodzilam, a oni program krecili!!!!!!!!:angry::angry::angry: wiecie ktora to Kasia Bosacka? ona w tvn style prowadzi program chyba "wiem co jem" i czasem jest w ddtvn i gada o jedzeniu, itp, taka blondynka w krotkich, lekko kreconych wlosach. Jak ja zobaczylam, zdebiałam, ale co przeszlam nie do konca obojetnie...heheh;)

Mala wlasnie zasnela, my po obiadu wiec wpadlam do was:)

Pałeczka tylko nam tu kataru nie przywoz, zostaw tam!!! ;-)

Dziewczyny, o rade proszę.

U nas na tapecie znowu wózek. Niestety Franiowi niedawno znowu wylazła asymetria. W spacerówce, która kupiłam na początku XII ub r (x-lander xa) katastrofa:( Mały siedzi fatalnie. Przy okazji mam więc do sprzedania półroczna spacerówkę - może wiecie czy ktoś potrzebuje.
Ale ja potrzebuje na cito wózka, w którym młody bedzie siedział jak swieca. Do jazdy wokół domu kupiłam juz na All używanego grzmota (chyba z 20 kg waży), ale nie daję rady z pakowaniem jej do auta.. Potrzebuje czegoś lżejszego, pojedyncze koła (moga byc małe), siedzisko żeby szerokie nie było. Macie jakies pomysły?
Aaaa..no i żeby cena mnie nie zabiła.
Będę wdzięczna za typy

hej babki,
U mnie masakra. Okazało się ze Artur ma zle wpisan arkusze ocen i wszystko do poprawki, jakies nowe zasady cholera jasna. nie mają co w tym ministerstwie robic tylko jakies bzdety wymyslaja. Wiec piszemy na dwoje ...
mały daje popalic ze snem on jak pies z kotem, on sobie a sen sobie ... w ciagu dnia kilka drzemek po 20 min i koniec, dzieki bogu w nocy ok.
Artur ojciec złamał łapę, trzeba go wozic do Jeleniej mozliwe ze jednak bedzie musiał miec operacje, sie okaze we czwartek. Nasze auto w naprawie, mielismy zastepcze, ale dzis musielismy oddac bo to zastepcze ktos kupił ...
Ola na dodatek ma jelitówke na kolonii, a artur operacje za kilka dni, jeju no masakra.

Aga moja kolezanka ma taki, MAŁY MACLAREN QEST IDEALNY NA URLOP BEZ MINIMUM (1695354527) - Aukcje internetowe Allegro dziecko siedziało własnie na prosto albo ten Super! Wózek Mamas&Papas ORA BLACK - czarny! (1698349516) - Aukcje internetowe Allegro

Rany, jak Ola ma jelitówkę??? Jezu, jakaś epidemia czy jak?? Natka nic mi nie mówiła, w piątek mamy Natke odebrac i leciec dalej na turnus.
Pisz co wiesz, Kasia.

McLareny sa duże i takie workowate, musiałabym małego przymierzyc. Szkoda, że się nie zgadałyśmy wczesniej:(
A ten Mamas&Papas kurka, nigdy nie słyszałam..

Narazie przeglądam PegPerego.
Macie jakieś doswiadczenia z tą firmą?

reklama
Ha ha, wygląda na to ze ten mamas&papas to peg perego:)
Kaśka a ty widziałas ten wózek na zywo? Kurcze cena b zachecająca

Do góry