reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
To nie ma byc taka mikrusia parasolka na mikrusich kółkach.. Taka spacerówka w kierunku parasolki, max 10 kg.
Dlatego w simie ten wózek wskazany przez Kasię (Ora black) jest ok, ale na którejs aukcji jest napisane, że siedzisko ma 40 cm szerokości!! Toż to jak w wózku dla niepełnosprawnych! Nasz grzmot ma ino 30 cm..
Doradzajcie kobietki dalej
To jest ten wózek w wersji nieczarnej, faktycznie szeroko wyglada: Wózek MAMAS&PAPAS ORA RED ŚpiworekTorba+Folia (1680665976) - Aukcje internetowe Allegro
ale ma kola amortyzowane a to wazne
zwariuję!!!
Dlatego w simie ten wózek wskazany przez Kasię (Ora black) jest ok, ale na którejs aukcji jest napisane, że siedzisko ma 40 cm szerokości!! Toż to jak w wózku dla niepełnosprawnych! Nasz grzmot ma ino 30 cm..
Doradzajcie kobietki dalej
To jest ten wózek w wersji nieczarnej, faktycznie szeroko wyglada: Wózek MAMAS&PAPAS ORA RED ŚpiworekTorba+Folia (1680665976) - Aukcje internetowe Allegro
ale ma kola amortyzowane a to wazne
zwariuję!!!
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Super MOnika
W czwartek jesteśmy we wrocku na terapii to tam skoczymy do Askota. Mamy u nich zniżkę, więc może akurat cos ciekawego by było?
W czwartek jesteśmy we wrocku na terapii to tam skoczymy do Askota. Mamy u nich zniżkę, więc może akurat cos ciekawego by było?
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dziewczynki, a ten?: GRACO MIRAGE NOWY MODEL + FOLIA I PIŁKA GRATIS (1684572767) - Aukcje internetowe Allegro
wąskie siedzisko - 30 cm, jak w grzmocie, w którym Franc siedzi super
jak sie wam widzi?
wąskie siedzisko - 30 cm, jak w grzmocie, w którym Franc siedzi super
jak sie wam widzi?
mnsmile
Fanka BB :)
Aga moim zdaniem wozek ok, tylko jak dla mnie, znajoma ma wozek (easy go-loop) wpisz na all, i siedzisko jest podobne, i jej Maly jak siedzi to zawsze nozki mu widza, nie ma tego oparcia na nozki, i nie wiem na ile jest to wygodne dla dziecka, tak mi sie wydaje przynajmniej....
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
nieee..oparcie na nóżki musi być..choroba
a patrze, takie cóś znalazłam: PEG PEREGO PLIKO P3 DUZO ZDJĘĆ ZOBACZ (1685672763) - Aukcje internetowe Allegro
nówka droga jak szlag, wygląda fajnie, nie?
a patrze, takie cóś znalazłam: PEG PEREGO PLIKO P3 DUZO ZDJĘĆ ZOBACZ (1685672763) - Aukcje internetowe Allegro
nówka droga jak szlag, wygląda fajnie, nie?
mnsmile
Fanka BB :)
no niezly tez, i dalej mysle, juz wzielam prysznic i myslalam, moze jutro zobaczysz moj, ja ogolnie jestem zadowolona, minus-maly kosz na zakupy, finito. Lira 4 ale watpie by Ci podpasowa. Jest raczej miejski, ale wiekszosc na piankowych kolach to glownie do miasta... Jak jestem u nas w Palacu to mam problem z pchaniem, ale tak to ok.
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
oki, spadam spać. Pobudka o 6
jezusie
spokojnej nocy
jezusie
spokojnej nocy