reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dlatego parasolka tylko do Dziadków. Zdecydowałam się jak ostatnio w 32 st. upale jechałam z Małą z Zawidowa do Zgorzelca a potem pociskałam do Niemiec w chuście. Lepiłyśmy się do siebie:/

reklama
To nie ma byc taka mikrusia parasolka na mikrusich kółkach.. Taka spacerówka w kierunku parasolki, max 10 kg.
Dlatego w simie ten wózek wskazany przez Kasię (Ora black) jest ok, ale na którejs aukcji jest napisane, że siedzisko ma 40 cm szerokości!! Toż to jak w wózku dla niepełnosprawnych! Nasz grzmot ma ino 30 cm..
Doradzajcie kobietki dalej:)

To jest ten wózek w wersji nieczarnej, faktycznie szeroko wyglada: Wózek MAMAS&PAPAS ORA RED ŚpiworekTorba+Folia (1680665976) - Aukcje internetowe Allegro
ale ma kola amortyzowane a to wazne
zwariuję!!!:)

kurcze Aga nie wiem... ja sama wariowalam jak szukalam wozka, ale Ty masz gorszy problem. mysle ze mojego ci nie bede polecac bo raczej odpada, i tak mysle po znajomych kto jaki ma wozek, co by Ci odpowiadal..

Super MOnika:)
W czwartek jesteśmy we wrocku na terapii to tam skoczymy do Askota. Mamy u nich zniżkę, więc może akurat cos ciekawego by było?

Gdyby nie te koła to Twój ideał:-) Trzeba poszukac po forach opinii użytkowników

Pierwsza z brzegu opinia to, że za płytkie siedzisko, bez podnóżka i dziecko się zsuwa:(

Ostatnia edycja:
Aga moim zdaniem wozek ok, tylko jak dla mnie, znajoma ma wozek (easy go-loop) wpisz na all, i siedzisko jest podobne, i jej Maly jak siedzi to zawsze nozki mu widza, nie ma tego oparcia na nozki, i nie wiem na ile jest to wygodne dla dziecka, tak mi sie wydaje przynajmniej....

no niezly tez, i dalej mysle, juz wzielam prysznic i myslalam, moze jutro zobaczysz moj, ja ogolnie jestem zadowolona, minus-maly kosz na zakupy, finito. Lira 4 ale watpie by Ci podpasowa. Jest raczej miejski, ale wiekszosc na piankowych kolach to glownie do miasta... Jak jestem u nas w Palacu to mam problem z pchaniem, ale tak to ok.

reklama
Do góry