reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cześć Roseann
Ja prawie twoja sąsiadka
Idziesz na muzykowanie z nami w środę?
Olu, kurcze, szkodniki sa fajne , ale do czasu..do czasu aż śpią.. Wtedy wyglądają tak niewinnie i cudnie. Potem..co ci będę pisać
jesssuuu, spac powinnam iść, ale nie mam sily wstac z fotela..kurka starość, panie, normalnie;-)
Ja prawie twoja sąsiadka
Idziesz na muzykowanie z nami w środę?
Olu, kurcze, szkodniki sa fajne , ale do czasu..do czasu aż śpią.. Wtedy wyglądają tak niewinnie i cudnie. Potem..co ci będę pisać
jesssuuu, spac powinnam iść, ale nie mam sily wstac z fotela..kurka starość, panie, normalnie;-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
i co Aga, przeszłaś na Ty czy nie? :-)
nieeeeeeeeeeeeeee, ja stara doopa jestem
szkoda gadać..;-) obie sie czaimy chyba;-)
nie ma to jak miedzy WAMI młodemi..;-)
Roseann - tu jest więcej napisane
Będzie się działo - informator wydarzeń portalu Jelonka - Jelenia Góra, Film - Kino, Kabarety, Koncerty, Konkursy, Kursy, Plenerowe, Prelekcje, Sportowe, Spotkania, Tańce, Teatry, Turystyka, Wystawy
Zastanawiam się jak Leonard przyjmie muzykoterapię, w sumie ma ją w domu na co dzień, ale w takim wydaniu... Mam nadzieję, że się przekonamy :-)
Będzie się działo - informator wydarzeń portalu Jelonka - Jelenia Góra, Film - Kino, Kabarety, Koncerty, Konkursy, Kursy, Plenerowe, Prelekcje, Sportowe, Spotkania, Tańce, Teatry, Turystyka, Wystawy
Zastanawiam się jak Leonard przyjmie muzykoterapię, w sumie ma ją w domu na co dzień, ale w takim wydaniu... Mam nadzieję, że się przekonamy :-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Prosimy o suwaczek depeszaków;-)
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cześć
Czyżby słonko powoli zza chmur zaczęło wyglądać?
Ledwie dziś wstałam.. Poszłam spać ok 1, pobudka po 6..Masakra
Czyżby słonko powoli zza chmur zaczęło wyglądać?
Ledwie dziś wstałam.. Poszłam spać ok 1, pobudka po 6..Masakra