reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

ja sie tez pisze, jutro przedzwonie:) a co tam:) to chyba lepsze niz planowanie czego innego;)
Aga swietny pomysl ze spacerem;-)

reklama
Się melduję :)
Już pisałam Izie, że będziemy jak dojdę do siebie bo inaczej te zajęcia nie będą miały sensu - zakaszlę wszystkich ;)

Karolina, jakbys miała problem z autem, to moge po Was podjechać.
Wszystkie terminy (lekarz i rehab) mam do południa, potem luzik

Z autem to nie ma problemu - R. ma wolne więc jak coś to podjedziemy. Mam nadzieję, że się wykuruję. Syropkuję się ostro. A teściowa ma nalewkę przynieść. Cholera, nie wiem czy pić, może zatruła? :-)

To my się też piszemy:) a co najwyżej bedzie troche spiąca albo zaśnie w drodze i będzie wyspana :) Mój się śmieje że jakieś zabezpieczenie ulic trzeba zrobić jak nas tyle się chce wybrać:)
Franiowa czyli nie trzeba jutro dzwonic?

Nie, babka powiedziała wyraxnie, żebyśmy już nie dzwoniły (ja jej powiedziałam ze nas jest jakieś 8 chetnych mam:) mamy już 5-6, jak dojdzie Ola to 7 bedzie, Miłoszek to za malutki pewnie.
Jezu, idę coś zjeść

Kochane ja to jak zwykle...bardzo mi miło że o mnie pamiętacie :) ale dla mnie 14 - 17 to pora spania moich dzieci, poza tym szczerze się obawiam, ze mój syn zepsułby pozostałym zabawę, ostatnio jest nie do opanowania, marudny, ciagle poplakuje. Za to chętnie się z Wami uumówię na jakies spotkanko wkrótce, tylko P. musi być w domu żeby Bastkiem sie zająć a ja bym zabrała Nat żeby choć odrobinę oddechu złapać od tego mojego małego potwora :)
Strasznie mi daje popalić, brakuje mi cierpliwości, czasem muszę się powstrzymywać żeby nie wyć, nie bić, nie przeklinać :) Więc bym chętnie się wybrała gdziekolwiek byle bez małego :) chociaz na chwilkę :)
Będę podpatrywać co tam planujecie i się pojawię na którymś spotkanku :)
Ogromnie żałuję że nie mogłam być z Wami u Agi, bardzo się napaliłam na to spotkanko, ale niestety pewnych rzeczy nie mogłam zmienić i w koncuu musiałam zostac w domu.
Każdego dnia Was podczytuję trochę, więc jestem na bieżąco. a u mnie no tak jakoś, bez zmian, pomalutku. Ciągle coś...jak tylko siądę coć poczytac to zaraz Bastek się domaga mojej obecnośni, albo jakaś awantura wybucha.. pocieszam sie że jeszcze ze 20 lat i sie ożeni :) Jakoś wytrzymam chyba, nie? :)
Pozdrowienia dla Was wszystkich :)

reklama
Cześć Dziewczyny
Czy mogę się przyłączyć? Bardzo bym chciała, bo słyszałam od Holly, że tu fajnie jest;-)
Mam na imię Ania, mieszkam w Karpaczu i jestem mamą 11 miesięcznej Mai:-)

Do góry