reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Doczytałam właśnie, próbuje się dodzwonic, ale doopa.
A to wygląda na nr komórki.
Cholerka no.

Czy wasze dzieci tez są takie....wrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: dzisiaj:wściekła/y: wczoraj:wściekła/y: od sobotniego popołudnia??:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
czy myślicie, że moja Natasza jest za młoda na muzykoterpie? Czy może się zapisać?

Dziewczynki, przed kilkoma minutami gadałam z babeczka tej Akademii czy jakoś-tam (teraz wszędzie ino akademie, instytuty i inne -logie). Powiedziałam jej o grupie chętnych mam, że forum regionalne, że późno się dowiedziałyśmy, powiedziała, żebyśmy juz nie dzwoniły ino przyszły hurtem, najwyżej pójdziemy do większej sali.
Iza, Nataszka spokojnie na starsza wyglada:)
Poza tym oni chcą z czyms takim wystartować od wrzesnia, więc w razie czego powiesz, że przyszłas się zorientowac w temacie;-)

Ja z Francą w każdym razie idę:)
Listę robimy:)
16.30 to dla nas super godzina:)

Babka powiedziała mi, że poprzez te 3 pierwsze spotkania chcą się zorientować czy jest w naszym mieście w ogóle zapotrzebowanie na takie cóś.
Powiedziałam jej, że ofkors ze jest;-)

tylko oni to bardzo słabo nagłośnili. Ciekawe jak było w czerwcu...
to w takim razie my idziemy :)

CZyli będzie:
1. Diana z Emilką
2. Iza z Nataszką
3. ja z Francą

No dziewczyny, aktualizujcie liste obecności:)
Może po muzykowaniu na lody z robaczkami pójdziemy? Albo po prostu na spacer jakiś?:)

reklama
Do góry