reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga a wiesz co, wewnętrznie to wiadomo - cała się zagotowałam. A moja reakcja przez tel. - "aha no dobra".
Wyszło tak, że będę sama z babcią P. to się umówiłyśmy na plewienie chwastów na działce. Wyżyję się przynajmniej.

reklama
Pałeczka zazdroszczę i życzę powodzenia!
bo mojej cosik się odwidziało i od nikogo nie chce butelki i najpierw muszę dać jej cycusia a później "tajniacko" dać butlę choć jak się naje to wypluwa i znowu chce przy cycusiu być tak o, ja wiem że jej tak dobrze ale jednak duża dziewczynka się z niej robi i trzeba ją jakos nauczyc ładnego zasypiania :)

No wlasnie z Moja tak jest ze ona tylko cycusia wiec poki co daje jej kleik na gesto pozniej smoczusia siadam i ogladamy bajeczke w tv i usypia bo inaczej poki co nie da rady ale wazne ze usypia bez cycusia:)Ja probowalam tak zeby jej dac cycusia i pozniej butelke ale to nie dla niej:/nawet w nocy przez sen poczuje ze to nie to i pluje:/ wiec sniadanko i kolacja to kleik na mleczku robimy,poniewaz ona tez tych kaszek smakowych nieakceptuje

ło jesuu, to macie 3 światy :)

a właśnie jak to jest z glutenem? Dzisiaj przejrzałam wszystkie kaszki w kauflandzie i wszystkie są bezglutenowe, to niby skąd mam wziąć kaszke z glutenem??

Izu ja gluten do zupek dodaje kupiłam kaszke manne i w ten sposób ale chyba też kaszkę do mleka mozesz dodawać, są też deserki z kaszką więc jest tego trochę na poczatku tez nie wiedzialam co i jak i co to ten gluten :)

reklama
Iza było wczesniej pisac, i nie mrozic zarcia, by sie ekipa z bb zebrala:D haha;-) i Ty byla bys uradowana a my, ojjjjjjjjjjjjj :-D
Dareczka na moja spadla juz suszarka, hehe i na Twoja jeszcze spadnie, zaczyna sie:-D
Widzisz Palko krok w dobra strone, u mnie dzis Lena wcale cyca nie ciagnela!!!!!!!! zasnela bez bo on ja przymula a ja dalam smoka zanim poszlysmy do sypialni i ona juz zaczela usypiac, a w sypialni polozylam na naszym lozku przytulilam i 5 min dziecka nie było. Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej, ale zastanawiam sie teraz co z moimi piersiami? Sciagac? jak pozegnac laktacje?????
Iza ja nie wiedzialam co i jak z glutenem az wkncu znalazlam z nestle kaszke manne na mleku, i ja podawalam na poczatku, mozna tez zwykla manne, taka jak dla nas na poczatku zaczac od malych ilosci i zwiekszac.

Do góry