reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Nie nadążam za Wami dziewczyny:)

W kwestii armienia powiem ino, ze marzy mi się przespana noc:tak:
Zastanawiam sie kiedy Franc przestanie jeść w nocy, kurcze.

:) ja bylam 3 razy ale nie na kleczkach hi hi choć może teraz powinnam ;) nie no nie jest tak źle muszę tylko wychować to moje dziecię najlepiej by było gdyby przy tatusiu mogla tez usypiac ale niestety tatusia w porach usypiania czesto nie ma :(

moja dosc szybko przesypiala, jak na piersiowe dziecko, czasem sie budzila, ale np zeb czy jakis katar i juz pozamiatane... Teraz odpukac od jakiegos czasu nie je w nocu, jak sie obudzi jedynie dostanie smoka, a czasem sie nie obudzi, ja jeszcze nie zapeszam, bo nie wiadomo co bedzie jutro, a znajac zycie jak pochwale, to po sprawie;-)

Hej Kochane, ja na zasypianie Leośka nie mam najmniejszego prawa narzekać :-) Śpi całe noce odkąd ma półtora, dwa miechy :tak:
Iza - ja podaję gluten od końca czwatego miesiąca i przerobiłam dwie kaszki i dwa sposoby, Najpierw dodawałam kaszkę mannę Bobovita z owocami (żółte opakowanie, jest w tesco zaraz przy słoiczkach - od strony mm patrząc) do obiadku. Ale wzięłam to tak na babski (bo przecież nie chłopski) rozum i stwierdziłam, że owoce w jagnięcinie z ziemniaczkami jakoś tak nie bardzo i zaczęłam dodawać do wieczornego mm. Potem ta kaszka się skończyła i dawałam Nestle mannę na mleku ale ona bardziej kaloryczna i jakaś taka sztuczniejsza wg mnie w smaku i wróciłam do Bobovity. Leoś je i nie narzeka :-) Na początku dawałam jedną miarkę od Bebilonu, po miesiącu zwiększyłam do dwóch i tak zostało. Aaaaa - i też bym na szaszłyczka wpadła ;-)

Dziś chyba ząbki na dobre zaczęły dokuczać. Musiałam posmarować dentinoxem, bez skutku. Potem dałam Camilię - też nic, dopiero Paracetamol w czopku pomógł... Biedaczek mój kochany, Oby jak najszybciej...

Franiowa - też nienawidzę drogi do Wrocławia. Zarówno tej do A4 jak i samej "autostrady" bez pasa awaryjnego i pełnej debili... Ale a propos :-) Mogłabyś zapytać męża kiedy rozpoczyna się jakiś kurs? Muszę się zmobilizować, cholerka :-)

to moze trzeba sie spiknać na jakiegoś grilla :)

Holly biedy Leoś nam Camilia akurat pomagała jak zaczęły sie wyrzynać ząbki a później dziąsełka smarowałam żelem bobodent i jej łagodziło ból, oby małemu szybko minęło

Holly, kursy sa cały czas. Non stop słyszę, że znowu nowi kursanci doszli.
Mobilizuj sie kochana, bo w drugiej połowie lipca R zawiesza robotę na kołku i dojeżdża do nas na turnus.

reklama
A dzięki :-) W końcu się zmobilizuję - muszę z moim finansowe sprawy obgadać bo coś czuję, że albo kurs albo jakiś wypad nad morze :-/ A skoro jesteś to właśnie na Franiowe Allegro zajrzałam - ten serwis do herbaty z chińskiej porcelany to ładny? Szukam jakiegoś ładnego serwisu bo gościom (o czym mam nadzieję się przekonacie ;-) ) podaję kawę i herbatę każdemu w innym kubku ;-)

Do góry