reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Wpadnij jutro rano to zobaczysz:) Ino nie o 9 bo rehab:)

Wg mnie ładny, w idealnym stanie. Chyba stał ino na półce do ozdoby
Filiżankie takie b delikatne, aż boje się je wysyłać

jesuu musze iśc spać wreszcie

reklama
hej
ja dopieor usiadlam :-)
my spedzilismy dzien na wedrowkach po sklepach hihi
kupilam sobie w H&M super spodenki krotkie jenasowe :-)
a Malej kupilam sliczny stroj kapielowy taki w paski i kapelusz ktory sama sobie wypatrzyla i tak jej sie spodobal ze ciagle by w nim siedziala haha
a teraz spijam winko i odpoczywam....

ja na poczatku dalam przez kilka dni troche gluten (kaszki manny takiej blyskawicznej w kartoniku chyba z nestle... o znalazlam Kaszka mleczna manna) i jak tylko zobaczylam ze jest ok to pozniej juz przestalam na to zwracac uwage i dawac Malej jedzonko obojetnie czy z glutenem czy bez :-)

DARECZKA gratulacje dla Malutkiej! super ze juz sobie tak radzi :-) teraz to juz nie bedzie tak latwo i wszystko w domu, doslownie kazda rzecz bedzie podporzadkowana pod dziecko i jego bezpieczenstwo ;-)

ANIA co u Was? jak Nadia?

Leoś rośnie, póki co cały czas jest modelem stacjonarnym, bezzębnym, kręcacym się we wszystkie mozliwe strony
wink2.gif
HOLLY haha ale jaki on zawsze jest uroczy :-)
u nas dentinox byl ok ale tylko ten w kropelkach bo w zelu nie dawal rady a jak juz bylo bardzo zle to tez dawalam paracetamol. Oby szybko sie przebily i go nie mecczyly!
hehe to ja nastepnym razem zamiast kawy u Petiego to wpraszam sie na kawe z serwisu ;-)

FRANIOWA ja tez nieznosze trasy do wrocka ale niestety tez musze dosc czesto tam jezdzic....
o kurcze to on jeszcze w nocy je? to ma chlopak apetyt ;-)

IZU jestem juz jestem :-) cos ostatnio mnie natchnienie opuszcza hehe
i dziekuje -> juz o wiele lepiej :-)
aaa tyle jedzenie! gdybym wiedziala to bym przyjechala ;-)
ooo "Wedding TV " -> czyzby o czyms myslal? ;-)

PAŁECZKA i oby tak dalej a Mala sie nauczy ze juz bez cyca :-)

Dareczka haha zebys wiedziala! dzisiaj chodzila po sklepie i kombinowala az w konczu zatrzymala sie przy wieszakach z ciuszkami i mnie wolala uparcie -> uparla sie na jakies spodnie jeansowe i nie chciala ich oddac :-D

reklama
to fakt ;-) dlatego to moj musial jej to wytlumaczyc o oderwac ja od tych spodni :-)
poza tym tak biegala po sklepie ze w pewnym momencie rozpedzila sie bo zobaczyla stroj ksiezniczki i beigla do niego i wpadla w jakas dziewczyne muzulmanke ktora sie rozesmiala i zaczela cos nawijac do Malej chyba jakims arabskim mi to podchodzilo bo nic nie moglam zrozumiec a Lenka tylko wielkie oczy robila :-D tak wiec wesole wariactwa byly dzisiaj w sklepie w wykonaniu Lenki!

Do góry