reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

A my u dr M na oginskiego i moim zdaniem super lekarz. Na usg włsnie stwierdzono dysplazję ale nosiła pieluche jakis czas i wszystko jest ok ale u nas moglo to byc dziedziczne bo tesciowa i szwagier tak maja.

reklama
My wszystkie wizyty bylismy u dr Bronowicza w przychodni na zabobrzu i jak dla mnie to super! w sumie to nie mielismy zadnych problemow wiec tylko standardowe kontrole a na ostatniej wizycie jak zobaczyl jak Mala juz biega to sie smial :-) i tyle z naszej wspolpracy z ortopeda.
A umawialam od razu jak Mala sie urodzila i podkreslalm kobiecie w rejestracji glosno ze dziecko dopiero sie urodzilo i chce miec dobry termin a nie czekac miesiacami ;-)

zuza my też do niego chodzimy. I się zastanawiam czy on umie mówić :) Jak jesteśmy to jest takie powazny że szok. Wizyta trwa max 3 minuty. Słysze tylko "rozebrać" i "za 2 miesiące do kontroli". :D :D Ale mam nadzieję, że jakby coś było nie tak to by powiedział.

Izu faktycznie rozmowny to on nie jest hehe ale napewno jakby cos bylo nie tak to by zauwazyl... moja kuzynka tez do niego chodzi i wlasnie niedawno na kontroli powiedzial ze cos jest nie tak i pomaga jej zeby Mala byla zdrowa.
Ale na ostatniej juz wizycie byl bardziej rozgadany i nawet posmialismy sie razem :-)

ale mnie tu dawno nie było;)
my też chodzimy do Bronowicza. Ogolnie nie podpasował mi, własnie przez jego małomówność. Ale na ostatniej wizycie jak Lena miala 9 mies, pytałam o jej raczkowanie i wstawanie, siadania, a raczej brak, czy sie juz martwic, i troche pogadał. Trzeba go za język ciągnąć, hehe:) i też za jakiś czas sie zapisze, bo mamy iść jak Mała zacznie chodzić to po mies, ale poczekam z kilka dni, jak juz sie rozbiega:):):)
a ja wlasnie zjadłam pake chipsów.... dziewczyny przyprowadzcie mnie do porzadku.... patrze w lustro zalamuje sie, a wpiepszam takie rzeczy ze szkoda gadac......... a cwiczyc nie ma komu:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hehe to fakt ze jak go sie nie zagada to nic nie powie ;-)
ja zawsze wychodzac z jednej wizyty szłam do rejestracji i umawialam sie na kolejna....

mnsmile ja niestety tez pochlaniam takie rzyczy ktorych nie powinnam ;-) ale ograniczylam juz w duzym stopniu slodycze i cwicze od jakiegos czasu ...

zuza ale ja nie widze po Tobie zebys musiala cos zgubic.... a moja figura pozostawia sobie wiele do zyczenia....................:((((((((((((

reklama
Do góry