reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Marta napewno tylko patrzec i zaraz cos sie ruszy :-) a jak sie ruszy to zeby szybko i w miare bezbolesnie minelo i zebyscie juz we dwie szybko szczesliwie wracaly do domku! jejku bedziemy tu czekac z niecierpliwoscia na jakies wiadomosci od Ciebie :-)

reklama
Marta, ja chyba bede w środe w mieście to jeśli podałas numer to go sobie spisze i Ci dam znać jak bede sie wybierać to się gdzieś umówimy :)

Dziewczyny gdzie byłyście z dzieciaczkami u ortopedy? Wszędzie terminy na sierpień najwcześniej. Chyba będę musiała iść prywatnie. I czy Wasze dzieci miały robione usg bioderek? Czy tylko tak na "oko" badają? Pozdrawiam

Ania my chodzimy na ogińskiego do przychodni na termin czekałysmy 2-3tygodnie i ortopeda dał nam tez skierowanie na usg bioderek bo ja nosiłam poduszkę ortopedyczną więc chciał sprawidzic wszystko

reklama
Ania
Ja z młodym byłam najpierw na kasę u pana P na ogińskiego (jakoś mnie nastraszył konsekwencjami dysplazji bioder) więc poszłam prv do Rojka (rewelacja) i on zapisał nas na nfz bo powiedział że prv nie ma potrzeby z tym chodzić. Okazało się że mieliśmy najpierw pieluchy potem poduszkę frejka. Na szczęście na tym się skończyło. USG mielismy na kase

Do góry