reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Aniu witamy w świecie szczęśliwych mam;)
Dobra rada
To Ty wiesz co jest i bedzie dla Twojego dziecka najlepsze! I o tym zawsze pamiętaj
Nieważne czy karmisz cyckiem czy butelką, podajesz słoiki poisz glukozą itp to Ty o tym decydujesz, ważne żebyście bylu szczęśliwi
powodzenia;)

Dziękuję za miłe słowa. Czuję się super (na dodatek już prawie ważę tyle co przed ciążą :)), a Nadię karmię piersią. We wtorek jedziemy na bilans, ciekawa jestem ile przytyła. Już niedługo dojdzie nam kolejna mama (mam na myśli Martę). Nie popiszę więcej bo już mnie woła (na szczęście mam elektroniczną nianię, prezent od mamy). Mamy trochę duży domek i bym mojej Niuni nie usłyszała. Pa

Marta, Ania mam do oddania witaminę K i herbatki dla mam karmiących. Już mi nie będą potrzebne, więc szkoda żeby się zmarnowało. Dajcie znać czy reflektujecie to mogę podrzucić (w granicach jeleniej oczywiście) :D

dziewczyny, w fotojokerze jest promo na zdjecia sztuka kosztuje 29gr. za rozmiar 10.

Izu super - dzieki za info :-)
kurcze to musze sie pospieszyc bo naj narazie tylko maly kawalek zdjec ogarnelam a jeszcze mam sporo do przejrzenia....

reklama
Izu, jeśli nie potrzebujesz to ja jestem chętna bo takich rzeczy nie mam jeszcze w swoim zestawie;) Możemy się gdzieś umówić jak będziesz z małą na spacer szła czy coś w mieście załatwiała.
Dziewczyny, tydzień do terminu. Niech się coś w końcu ruszy! Poza tym że kręgosłup mnie boli to wszystko w porządku. W czwartek mam wizytę, choć szczerze mówiąc wolałabym już się na nią nie załapać;) No ale cóż, teraz to już niewiele zależy ode mnie.
Uciekam na zakupy, miłego dnia.

Do góry