reklama
Dareczka
Fanka BB :)
Ania, pewnie, że fajnie być mamą dobrze, że mała jest grzeczna to i radość z macierzyństwa większa cieszcie się sobą. A karmisz ją piersią czy butelką?
ilizkacz
Aniu witamy w świecie szczęśliwych mam
Dobra rada
To Ty wiesz co jest i bedzie dla Twojego dziecka najlepsze! I o tym zawsze pamiętaj
Nieważne czy karmisz cyckiem czy butelką, podajesz słoiki poisz glukozą itp to Ty o tym decydujesz, ważne żebyście bylu szczęśliwi
powodzenia
Dobra rada
To Ty wiesz co jest i bedzie dla Twojego dziecka najlepsze! I o tym zawsze pamiętaj
Nieważne czy karmisz cyckiem czy butelką, podajesz słoiki poisz glukozą itp to Ty o tym decydujesz, ważne żebyście bylu szczęśliwi
powodzenia
Dareczka
Eliza szczera prawda mama wie co najlepsze dla jej dziecka rady mozna słuchać ale nie zawsze trzeba sie do nich stosowac
ania2221
Zaangażowana w BB
Dziękuję za miłe słowa. Czuję się super (na dodatek już prawie ważę tyle co przed ciążą ), a Nadię karmię piersią. We wtorek jedziemy na bilans, ciekawa jestem ile przytyła. Już niedługo dojdzie nam kolejna mama (mam na myśli Martę). Nie popiszę więcej bo już mnie woła (na szczęście mam elektroniczną nianię, prezent od mamy). Mamy trochę duży domek i bym mojej Niuni nie usłyszała. Pa
Dareczka
Padam, 2 godz prasowania i 6 weidera i mam już dosyć. Czas spać.
Dobranoc
Dobranoc
reklama
Izu, jeśli nie potrzebujesz to ja jestem chętna bo takich rzeczy nie mam jeszcze w swoim zestawie Możemy się gdzieś umówić jak będziesz z małą na spacer szła czy coś w mieście załatwiała.
Dziewczyny, tydzień do terminu. Niech się coś w końcu ruszy! Poza tym że kręgosłup mnie boli to wszystko w porządku. W czwartek mam wizytę, choć szczerze mówiąc wolałabym już się na nią nie załapać No ale cóż, teraz to już niewiele zależy ode mnie.
Uciekam na zakupy, miłego dnia.
Dziewczyny, tydzień do terminu. Niech się coś w końcu ruszy! Poza tym że kręgosłup mnie boli to wszystko w porządku. W czwartek mam wizytę, choć szczerze mówiąc wolałabym już się na nią nie załapać No ale cóż, teraz to już niewiele zależy ode mnie.
Uciekam na zakupy, miłego dnia.