reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

ja robię odbitki za 24 zł - 100 szt. 10x15
ale muszę trafić w promo. ostatnio było promo w media expert. czasami jest w fotojokerze. jak bede coś wiedziała o promo to dam znc. dziś już padam na twarz, a jutro czekam mnie crazy dzień bo jade do mojego miasta sie wymeldować. ale jak znajde chwile czasu to posprawdzam gdzie są jakie promo.
Albumy - mam sprawdzonego sprzedawce na allegro. Kupuję od niego cały czas albumy - są po prostu świetne!!! zapodam linka zaraz. Jakbyś zamawiała to daj znać to ja napewno też coś zamówię, bo u mnie albumów nigdy za mało.
A przed chwilą właśnie skończyłam sprzątać i padam na twarz. Jeszcze sterta naczyń mnie czeka. Jutro przyjezdza mama P. żebym mogła pojechać i załatwiać sprawy.

reklama
Ja też mam właśnie zdjęcia przygotowane do wywołania :)
Izu a w fotojoker nie ma tak ze oni troche te zdjecia maja mniejsze bo maja jakies marginesy swoje?

Dareczka nie ja ci chyba pokazywalam album Emilki ? Ja tam wlasnie w promocji wywolywalam zdjecia ok , tyle ze raz dalam w innej rozdzielczosci i wyszly slabe jakosciowo ale to byla moja wina

My zawsze u Zająca wywołujemy ale kurcze 1 zł za zdjęcie to sporo przy takiej ilości jednak jakość jest super. Nie są złe też w empiku ale cena zależy od ilosci zdjeć powyzej 50 to 0,65 a powyzej 200 0,55

dzieki dziewczyny za info nt. odbitek :-)
sprawdzalam w fotojokerze i tam sa po 0,29zł i co dobre to mozna przez internet zamowic przesylajac im fotki wiec dla mnie rewelacja...
no chyba ze jeszcze sprawdze dokladnie tutaj bo dzisiaj wpadla mi jakaz gazetka promocyjna ze 0,09e za fotke...

Izu a te albumy sa szyte czy sklejane? ja bym chciala szyty i taki nie na kieszonki tylko gdzie mozna wkleic zdjecie :-)

Dareczka łoooo strasznie drogo u zajaca :szok:

przyjechałam o 20. padam na twarz drugi dzeń z rzędu.
co do zdjec to jutro się odezwę jak sprawdzę bo naprawdę nie mam siły juz dzić:(
i mamy nowego psa w klatce... uwielbiam............... ;/

reklama
Cześć dziewczyny!
Coraz mniej czasu mam na zaglądanie tutaj. Nadia jest taka fajniutka. W dzień troszkę marudzi, ale w nocy jest grzeczna i daje się mnie wyspać. Wczoraj byłyśmy na pierwszym spacerze. Fajnie jest być mamą. Pozdrawiam

Do góry