reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Holly, kręcz szyi??? Czy jaki??
Idx koniecznie na usg stawów biodrowych. Nie ma co czekac i liczyć na czary-mary. To badanie standardowe w 3-6 i 9 mies. Najlepszy sprzet i spec od tego bad w JG jest w...KCMie ofkors, ofkors prywatnie bo na NFZ to poczekasz pół roku. Zarejestruj sie do dr Zajgnera.
Słuchaj kobieto, mam ofertę. Wpadnij z małym w srodę o 8 rano do mnie. Będzie nasza fizjoterapeutka. Obejrzy Leosia.
Ide pod prysznic, masz kilka minut na odp:)

A Patkowski na Curie czy prywatnie?

reklama
Bioderka były wg mnie ok, zauważyłam przykurcz szyjki, widać go na zdjęciach w albumie, w moim profilu. Leoś przechyla po prostu znacznie częściej główkę w jedną stronę.
To nie jest kręcz.. Przy kręczu dochodzi do zniekształcenia twarzy.. Przyjeżdzaj w środę, p Natalia powie ci co masz robić zeby asymetria ułożeniowa sie nie pogłębiała

Aga, nie wiem jak Ci dziękować :-) Bardzo chętnie skorzystamy z zaproszenia i przyjedziemy.

Patkowski prywatnie, a na zabieg jak coś będę chciała na Curie.

Wreeeeszcie sie poznamy:)
Wiesz co, p Natalia zaczyna z młodym o 8 (tzn zawsze ciut się spóźnia;-)), jesli Leos o tej porze nie spi to nawet lepiej by było, zebys przyjechała ciut przed 9. Potem zostałabyś chwilke na kawkę, cooo?:)
Ale jeśli 8 jest lepsza dla Leosia ze wzgl na sen to po prostu będzie wczesniejsza kaffka:)
My jutro cały dzień w drodze, na grupie jest mój nr kom, w razie czego dzwoń:)

Cześć dziewczyny,
u mnie dzień za dniem... Byłam 2 razy w szkole rodzenia, najbardziej podobają mi się opowieści p.Jadzi, że nas wspiera psychicznie i daje wiarę w to że też damy radę urodzić;) Na gimnastykę w sumie się specjalnie nie nastawiałam bo to mam gdzie indziej. Na weekend wybieramy się z K. na wycieczkę do Pragi, bo już niedługo pewnie nie będzie tak łatwo się z domu wyrwać:)
Holly, trzymam kciuki za Leosia!
Ania - co u Ciebie? Odliczasz dni?

ja z ortopedów to do rojka chodziłam (po drodze było dwóch innych cweli ale nie pamiętam)
mieliśmy frejka i pomogło. byliśmy prywatnie ale on kazał nam przyjść na kase sam nas umówił żadnej kolejki itp
dlatego my w ziemie mielismy frejka i do gondoli sie nie miescilismy hahah

hej dziewczyny
nie zagladm zbyt czesto bo okropnie sie czuje ....
u nas wiosna na calego i wszystko kwitnie i niestety pyli :-(
a mi juz nos odpada i glowa peka bo mam jakies durne alergie ....
ledwo zyje doslownie!
ale jest tak cieplo ze az grzechem byloby nie przewietrzyc domu i isc na spacer z Malutka...
tak wiec zaraz biore zapas chusteczek higieniczny i zmykamy na spacerek... oby mi tylko nosa nie urwalo od tego kichania :-D
pozdrownienia dla Was i dzieciaczkow!

reklama
Holly101 nie martw się! Trzymam kciuki!
Zuza-anna dużo zdrówka! Coś wiem o tym, bo mój M. ma alergię i jak zaczyna się wiosna to kicha i prycha. A w ym roku znów odpuścił sobie odczulanie (chce zaoszczędzić) i będzie powtórka. Na chusteczki za to nie wyrobimy! :-)

MartaJG myślałam tez o Tobie! Ja jeszcze 3 tygodnie, jacie jak juz nie długo! Czuję się dobrze, żadnych skurczów przepowiadających jeszcze nie mam (odpukać), ani bóli, więc mała sobie jeszcze posiedzi. Porodu się nie boję, a chyba powinnam już, jakaś dziwna jestem. A jak u Ciebie? Jak samopoczucie?

Do góry