Aga bo ja, wyrodna matka przypomniałam sobie w drodze od ciebie ;-) A ja się pochwalę, na obiad mam pyszną paprykę faszerowaną robioną przez moją babcię. Dostałam zamrożoną i właśnie zrobiłam sosik, papryka siedzi w piekarniku i czeka na R. aż wróci z pracy. Muszę go namówić na wyjście z okazji imienin Leosia ;-) Może coś słodkiego, ale niedużego bo powoli w smoka się zamieniam ;-)
reklama
Franiowa jestes wielka!!! super ze masz sile prowadzic ten nowy watek... podziwiam doslownie!
Ja chcialabym ale chyba jestem zbyt slaba psychicznie i ciagle bym miala dola jak bym tyle smutnych rzeczy czytala a co dopiero odpisywac tym osobom
.....
Ja chcialabym ale chyba jestem zbyt slaba psychicznie i ciagle bym miala dola jak bym tyle smutnych rzeczy czytala a co dopiero odpisywac tym osobom
.....
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Holly, u mnie ta aukcja wygląda normalnie..
Ale czasem allegro fisiuje
Zuza-anna, ja chyba nie do końca wiedzialam co robię..ale fakt ze od kilku nocy spać nie moge bo ciagle mysle o tej biednej Marcie
aaa i jeszcze cos musze powiedzieć:
Holly to kolejna wysoka kobieta. Ostatnio poznaje same wysokie. Chyba zeby mnie dobic dodatkowo
Ale czasem allegro fisiuje
Zuza-anna, ja chyba nie do końca wiedzialam co robię..ale fakt ze od kilku nocy spać nie moge bo ciagle mysle o tej biednej Marcie
aaa i jeszcze cos musze powiedzieć:
Holly to kolejna wysoka kobieta. Ostatnio poznaje same wysokie. Chyba zeby mnie dobic dodatkowo
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Aga - co za psiurek?
Paaaaaaaaaaaaaadłam:-):-)
Pisiurek, siusiak, siuraczek i takie tam inne.
Ale Ty wiesz co to...pisiurek?:-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
ha ha ha Przyjeżdzaj częściej i mów mi tak ciagle
reklama