reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dzień dobry w ten piękny dzień :)

Holly fajnie, że możesz skonsultować Leosia u FraniowejMamy. My do ortopedy na początku kwietnia idziemy i to juz 3 wizyta. Coś tam na usg bylo że ma chyba nierówne wysokości ale minimalnie, kazał tetrę między nogi i teraz sprawdzimy jak będzie. Tyle że u nas może to być dziedziczne.
Marta, Ania fajnie, że u Was wszystko dobrze, a już niedługo będziecie się cieszyć swoimi córciami :)
Mnsmile jak masz ochotę na spacer to przyjeżdżaj myślę że będą chętne! A ja zamierzam w niedzielę na spacerek do Wojanowa pod pałac o ile mój będzie mieć wolne i będzie ładna pogoda
Zuza współczuje alergii straszna to jest ale czego się dla dziecka nie robi

reklama
heh... przypomina mi się jak ja czekałam na rozwiązanie... :D łezka w oku się zakręciła dosłownie :D

my juz po spacerku... godzinke wytrzymalam ale kichalam jak kot ;-)
u nas pogoda sliczna az niechce sie do domu wracac :-)

Izu szkoda z Mama nie mogla dluzej zostac ... moja to juz w ogole jest dziwna i dzisiaj jej juz powiedzialam zeby pamietala ze ma 2 corki wrrr....
i jak Twoj pokarm? lepiej cos?

Mnsmile fajnie ze imprezka sie udala :-) widzialam zdjecia i super wygladacie!

Holly super ze mamy tutaj Franiowa i ze zaproponowala Ci spotkanie :-) napewno bedzie ok! Buzka!

Marta ale zazdroszcze tej wycieczki ... tez bym chetnie tak sobie pojechala :-) jak wrocisz to czekamy na jakeis fotki ;-)

Ania ja niestety nigdy nawet nie robilam testow na co jestem dokladnie uczulona ale paze razy w roku tak mam :zawstydzona/y:
to dobrze ze niczego sie nie boisz bo nie warto tak o tym myslec --> przeciez bedziesz miec juz swoja dzidzie i bedziesz wreszcie mogla ja przytulic :-)

zuza-anna współczuję tej alergii, ja w dzieciństwie miałam pokarmową więc wiem jakie to świństwo bywa uciążliwe... zdjęcia na pewno będą;)

A co do stawów biodrowych to nie wiem czy od zawsze był to taki problem u noworodków, bo teraz z tego co słyszę u znajomych to większośc dzieci ma jakąś mniejszą lub większą wadę. Dobrze że u takich maluchów da się to w miarę szybko wyprowadzić.

Aniu u mnie też bez zmian, czyli wszystko dobrze. I mam nadzieję że tak zostanie do końca. O porodzie czasem myślę, bo jednak z dnia na dzień się do niego zbliżam, ale podchodzę do tego jak do naturalnej konsekwencji obecnego stanu. Sokoro jestem w ciąży to będę musiała urodzić, nastawiam się pozytywnie, wierzę że sobie poradzę i wszystko będzie dobrze. Najważniejsze żeby szybko poszło ;)

Melduję, ze się z Holly poznałysmy (wreszcie:) )
Leoś to slodziak:)

Eliza..wiesz co przezytałam?
Dziewczyny, czy któras z Was chce pisiurka..
Dzizas..:)

Ale się cieszę :-) Franio jest milion razy słodszy na żywo niż na zdjęciach i filmikach :-) A jak już stanął oparty o moją nogę i stół to w ogóle bosko! Dzięki Aga jeszcze raz! Z panią fizjoterapeutką jesteśmy umówieni na sobotę - w ogóle pani Natalia jest z Karpacza więc daleko nie będzie mieć. Bioderka nie są złe, a asymetria też do nadrobienia i wyprostowania ćwiczeniami. Uff.

A teraz będziemy z Leonardem imieninować bo dziś po raz pierwszy ma na to szansę ;-)

reklama
Ale Ty jesteś..nic nie powiedziałaś!
Leosiu, serdeczności imieninowe:)

A Franulec śpi, ja skonczyłam fotogrfowac kartki switeczne, które zrobili koledzy i kolezanki Natki ze szkoły. Dzis musze wystawic kilkadziesiąt aukcji.. I dzieki Holly za rzeczy na aukcje:)
Taki mam dzis dzień do przemyśleń, ale skłania mnie tez do tego wątek , który załozyłam w dziale 'ciąża, poród, połóg', zryczałam sie przed chwilą jak głupia. No. I tak sobie myslę, ze należy sie Wam wielkie podziekowanie:) Wszystkim.
Dobra, więcej nie pisze bo znowu będe ryczeć:)
Idę cos zjeść póki kurdupelek jeszcze spi

Do góry