reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
a3 jest fajne ale dla mnie za male bo ja pewniej czuje sie w wiekszych autkach hihi

kiedys ktos mi powiedzial ze wychodzac po porodzie ze szpitala oni sie pytaja do ktorej przychodni maja zglosic zeby polozna przychodzila i pod jaki adres... ale czy tak jest faktycznie to niewiem.... spytam w sobote polozna jak nie zapomne ....

podbrzusze mnie cosik boli :( w ogole to zastanawiam sie czy to normalne bo brzuszek mi sie bardzo obnizyl ale pod brzuszkiem a pipcia mam takie wyrazne odciecie - u gory okragly brzuch a nizej zagiecie i plasko :( i tu mnie boli .... ale nie nosze nic co by mnie tak obciskalo....niewiem....

też tak słyszałam że jak się wychodzi ze szpitala trzeba podać przychodnię do której będzie dziecko zapisane - jak byś coś wiedziała więcej to daj znać :-) ja uciekam spać bo już mi się oczy zamykają, chociaż mój mały coś się rozszalał na noc :-) ale mam nadzieję że zaraz się uspokoi....papa Dobranoc!!

witam! ja dzisiaj mam pierwszą wizytę i już się denerwuję :szok:
Zuz-ana jak będziesz dokładnie wiedzieć jak z tą położną to daj znać, ja też chcę :tak:
Al.Szyszkowska pisałaś kiedyś że byłaś w sanatorium w czasie ciąży, jakie zabiegi miałaś?

Dziewczyny wiecie jak wygląda kwestia znieczulenia zzo w Jeleniej?

reklama
Hej dziewczyny.
zuza -anna pewnie trafiłaś na jedną z przyjemniejszych połoznych w szpitalu;-) i nie chciało jej się nic tłumaczyć, bo skoro jej nie wybierasz, to po co się ścierać:tak:ehhh mają podejście. Zobaczę jak to będzie jak bedę chodziła na ktg jakie położne mi się trafią, jak cały czas bedą mi się trafiały jakieś wiedźny to bedę pewnie w panice szukała jakiejś położnej:-D
zuza-anna mnie też brzuch dość często pobolewa i wiecznie mi się wydaje, że pewnie zaraz rodzić zacznę;-)
alexandriaa moja koleżanka kupiła taki aspirator gdzieś w aptece w JG. Chyba prawie wszystkie apteki powinny go mieć. Ja też chcę kupić i jeszcze roztwór wody morskiej do noska i sól fizjologiczną.
msdracula też nie wiem jak to jest ze znieczuleniem, wiem ze napewno jest, ale jakoś się nie pytałam gina, bo słyszałam, ze drogie;-)

Do góry