reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
no pewnie że tak :)

A mi Nata usnęła więc porobie coś i jak się obudzimy to idziemy na łajzy. Wczoraj nawet pojechałam do miasta... autobusem ze schodami :/ a później z buta na Zabobrze. Padłam jak długa tyle się złaziłam. Dodatkowo zostawiłam na chwilę Natę siostrze P. bo była jeszcze w szkole i sama pozałatwiałam sprawy.
Chciałam złożyć wniosek o dotacje na założenie działalności, a oni mówią, że teraz nie mogę tylko dopiero we wrześniu wrrr. Bo teraz jest dla tych co pracują w dużym przedsiębiorstwie albo są nieaktywne zawodowo.

Hmmm dziwne Izu bo my dostalismy w zeszlym roku na rozpoczecie dzialalnosc w maju dokladnie :/ ale zalatwiane bylo od marca jakos.
Chyba poprostu cie zbyli :/ bezsensu ...

Wczoraj mama do mnie zadz ze kupila bilecik i bedzie u nas 7 kwietnia na 10 dni !! jupi :D jestem mega szczesliwa - nie dosc ze spedzimy troche czasu razem to jeszcze wyjde gdzies wkoncu z T ;))

Moniczko jasne ze sa chetne ja wstepnie tez sie pisze ! ;)

ale ja nie wnioskowałam w urzędzie pracy bo tam jest tylko jakieś 20 tys. a to za mało. A dodatkowo ja jestem zatrudniona i P. też więc tam też bez szans.
Super że mama przylatuje. Wreszcie co? :)
Na razie mamy taki plan, że najpierw kupujemy kombi jakieś a tak pod koniec roku albo max za rok kupujemy busa i P. jeździ już na własny rachunek. I tak będzie lepiej... więcej nie będę pisać bo to publiczne forum i nie wiadomo kto to czyta...
Teraz ta kasa co miała iść na sfinansowanie działalności będzie na kombiaka, bo polówką to nie można nigdzie jechać z wózkiem. No trudno. Życie...

Izu a gdzie można sie starac o dotacje?
Do w U pracy jest tak ze przez rok nie mogę pracować nigdzie, więc tam odpuściłam. Chciałabym założyć własną działalność ale do tego szukać pracy i pracować...da się tak??

Ilizkacz ja chętnie bym zobaczyła tą chustę a co do terminu to u mnie nie ma problemu z terminem, jedynie weekend by odpadał, ale niech Izu może napisze jak jej pasuje bo tez chciała zobaczyć )

oj tak chętnie zobaczę i u mnie weekendy też odpadają :) więc na pewno się zgramy. Jak dla mnie to może być nawet jutro, bo dziś już idę do tesco bo muszę buty w deichmanie zareklamować. Także Daria kiedy tylko chcesz :D
Eliza wyślę priv i jutro porozmawiamy.

To niech Eliza napisze kiedy jej najbardziej pasuje :) a my sie dostosujemy. Tyko nie wiem jak mój bedzie pracować i może być tak że bede musiala z mała przyjsc

reklama
Do góry