reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

ja siedzę i nie wiem co tu robić. spać mi się za bardzo nie chce. mój stary wyszedł... bo po co siedzieć z nami... przecież tak często nas widzi... szkoda gadać... w dupie oczy miałam i tyle na ten temat.
Coś mnie żołądek rozbolał cholerka :( albo coś innego co jest po lewej stronie.
Aha.. na stronie fotojokera jest promocja zdjęć w formacie 10 jakby ktoś chciał wydrukować.
A dzisiaj przyszła do nas fotoksiążka i powiem wam że jest rewelacyjna!!! Chyba będę robić takie książki jako takie archiwa rodzinne na koniec roku.

reklama
kurcze Izu, u nas tak zle nie jest, zazwyczaj chodzi o pierdoły, a samotne wyjscia to nie dla Nas... chyba ze stary ma mecz lub trening. Nie wiem dokladnie jak u was tam jest, ale sciskam Cie mocno, i nie denerwuj sie Kochana, zrob to dla Nataszki, Ona nie chce miec zdenerwowanej Mamy;)

Izu - trzymaj się Kochana, przepraszam, że tak lakonicznie ale zasypiam. Nie martw się, nie warto - czasem mój rozum nie ogarnia tego zjawiska facetami zwanego...

ja sie wczoraj bo naszej kłótni zaczełam zastanawiać kto wogole stworzyl faceta i po co. Bez urazy dla nikogo, ogolnie nie moge narzekac na R. ale czasem, jak za pewne kazdy chlop doprowadzi mnie do szalu....

ja jestem po prostu za dobra. kończę z tą dobrocią.
tyle że on się po prostu przytuli i ja wymiękam...

a tu mój smigolek :)
smigol.jpg

no wiesz, każda z nas wymięka jak facet podchody zacznie:)

a tak po prostu to rzeczywiście tak jest że my z całkiem różnych planet jesteśmy, czasem wręcz mam wrażenie że mimo iż używamy takiego samego języka to i tak w zupełnie różnych dialektach... trudne jest życie z facetem, czasem odnoszę wrażenie że to niekończący sie koszmar. no ale są i lepsze dni...

reklama
Ja nie wymiękam bo za stara jestem..chyba staz mamy za długi..
Izu, kazda z nas ma pewnie takie chwile, ze nie rozumie.. życie.
Ja w chwilach kryzysowych to sie już zastanawiam czy to dobrze, że hetero jestem..Może z babką szybciej bym sie dogadała?..;-)

Do góry