reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu tu moze cos znajdziesz W co się bawić z niemowlęciem? | Ochoroba.pl
Moja od dłuższego czasu uwielbia jak A. pokazuje jej dłoń i kręci nią naśladując samolot oj ale jest wtedy radocha. Szczególnie to działa przy kąpieli. Nie lubi jak ją ubieram wtedy mój naśladuje samolot i jest cisza :) My sie w a kuku tez bawimy ale Nataszka chyba za malutka jest. Ale hitem dla niej jest i tak robienie z siebie wariata hi hi w szczególnosci przy piosence nie ma wody na pustyni - moja jak ja uslyszy sama zaczyna wierzgać nóżkami a jeszcze jak wszyscy razem przy niej tańczymy to jest radocha na całego :)

A do jakiej wagi można maluszka w chuście nosić? Ja jakos nie jestem do nich przekonana ale nigdy nie miaąłm z nimi stycznosci to pewnie dlatego. Ale jak sie zrobi cieplo to bysmy chcieli gdzies pochodzic troszke po gorkach taki male spacerki no i mala trzeba gdzies nosic wtedy. NIby mamy nosidełko ale nie wiem czy bedzie chciała w nim siedziec.

Pogoda beznadziejna :( kilka dni słońca a teraz na dłużej deszcz zapowiadaja.... :(

reklama
Dareczka i Izu jak chcecie to postaram sie odzyskać moją chustę (bo koleżanka już chyba nie używa, ale dowiem się na 100 %)
i mogę Wam pożyczyć na spróbowanie i zobaczycie wtedy same zadecydujecie czy chcecie taką lub inną kupić. Jak coś to chętnie zaproszę was na prezentacje;)

Fatalna pogoda to i takie samopoczucie:(
Ja też najchętniej zagrzebałabym się pod kołdrę i przespała takie dni... ale już na weekend ma być lepiej - oby!
Dziewczyny, niedługo moja chrześnica ma 5. urodziny i zaczynam zastanawiać się nad prezentem. Macie może wśród znajomych takie dzieci i orientujecie się czym w tym wieku się dziewczynki bawią? Jakiś czas temu na topie były kucyki pony, a teraz..? jak zwykle mam problem:/

Marta może matę do tańca albo zestaw do tworzenia biżuterii albo układankę taką mozaikę (wpina się koraliki i można tworzyć różne obrazki) ja niedługo mam roczek chrześniaka i też miałam problem co kupić na szczęście poszperałam na allegro i udało mi się znaleźć prezent :)

Marta - może uda mi się pomóc, bo mojego P. siostra ma 7 lat i wiem co u niej było na topie jak obchodziła we wrześniu urodziny. W sumie jest o 2 lata starsza, ale w tym okresie to pewnie nie robi wielkiej różnicy jeśli chodzi o zabawki, a więc:
1. PET SHOPY - tutaj nawet 4-letnia dziewczynka u mnie w rodzinie na ich punkcie szaleje. Oczywiście, jak na chrzestną przystało to nie mogą być same pet shopy tylko wypasiony domek z petshopami :) mówię Ci - jeśli nie będzie tego jeszcze miała to będzie w niebowzięta. :D
2. Popieram Dareczkę - MATA DO TAŃCZENIA - mojego P. siostra to chciała dostać pod choinkę.
3. Hanna Montana - cokolwiek :D - ale już ona chyba odchodzi do lamusa :) Więc prezent może być nie na czasie :)
4. HELLO KITTY - też cokolwiek :D

Dareczka
z tymi suwaczkami to jest tak, że one liczą nie tygodniami a miesiącami. U mnie na przykład jeden tydzień wypada co czwartek a według kalendarza to różnie... hmm... nie wiem czy napisałam jasno :D

reklama
Do góry