reklama
Dareczka
Fanka BB :)
No to super, że już wszystko dobrze!
Dareczka, tutaj znalazlam pare tych spirali:
PLUSZOWA ZAWIESZKA SPIRALA DO WÓZKA KOJCA GAMPI (1488618817) - Aukcje internetowe Allegro
PLUSZOWA SPIRALA - FARMA NINO&IDEAS / TRA PRES (1470982365) - Aukcje internetowe Allegro
SPIRALA Z ZAWIESZKAMI pluszowymi na łóżeczko A25 (1471376882) - Aukcje internetowe Allegro
PLAYGRO BACKYARD BUNCH przywieszka sprezyna KURIER (1461960752) - Aukcje internetowe Allegro
PLUSZOWA ZAWIESZKA SPIRALA DO WÓZKA KOJCA GAMPI (1488618817) - Aukcje internetowe Allegro
PLUSZOWA SPIRALA - FARMA NINO&IDEAS / TRA PRES (1470982365) - Aukcje internetowe Allegro
SPIRALA Z ZAWIESZKAMI pluszowymi na łóżeczko A25 (1471376882) - Aukcje internetowe Allegro
PLAYGRO BACKYARD BUNCH przywieszka sprezyna KURIER (1461960752) - Aukcje internetowe Allegro
Dareczka
Fanka BB :)
Izu dzięki już oglądam
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
cześć dziewczyny:-)
Nie wiem czy któraś z Was jeszcze mnie pamięta.
Chciałam Wam tylko napisać,że jednak rodziłam w Kowarach i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru Mój poród był rewelacyjny,a położne tam to anioły.Cudowne kobiety
Malutką niestety przewozili do Legnicy,ale i tak nie żałuję,że tak wybrałam.
Nie wiem czy któraś z Was jeszcze mnie pamięta.
Chciałam Wam tylko napisać,że jednak rodziłam w Kowarach i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru Mój poród był rewelacyjny,a położne tam to anioły.Cudowne kobiety
Malutką niestety przewozili do Legnicy,ale i tak nie żałuję,że tak wybrałam.
reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
zuza-anna dziękuję:-) Z tego co wiem to cokolwiek dzieje się z dzieckiem to jest przewożone do innego szpitala.Tak naprawdę to w Kowarach chyba oddział noworodkowy nie funkcjonuje.A moja Oliwia miała bardzo mocną żółtaczkę,musiała mieć transfuzję,a tego nie robią chyba nawet w Jeleniej.